Румен Петков: Загубата на Южен поток е едно от най-големите национални предателства

  • 19 ноември 2018 15:16

  • 1138
  • 5
Румен Петков: Загубата на Южен поток е едно от най-големите национални предателства
© Булфото

Загубата от България на газопровода Южен поток е едно от най-големите национални предателства. Това заяви в Плевен председателят на политическа партия АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той уточни, че тази оценка е на партия АБВ. Петков допълни, че това дело е "започнало от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, преминало е през кабинета "Орешарски", а ГЕРБ не е направил нужното, за да спаси проекта".

Лидерът на АБВ смята, че от това страната ни търпи директни загуби около 1 милиард евро. Според него има хора, които тенденциозно конфронтирали страната ни с Русия. От АБВ имаме силно безпокойство заради изкуственото противопоставяне с Русия, каза лидерът на партията. Според него има забавяне на проекта за газов хъб "Балкан" с около пет месеца. Петков заяви, че от АБВ ще внесат в Комисията за защита от конфликт на интереси сигнал за груби нарушения, които по същество дискредитирали "способността на държавата да изпълнява собствените си разпореждания".

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отправи и упреци от името на АБВ в областта на външната политика и посочи примери, които според него показват, че България не защитава интересите си в отношенията с Македония. Ако е необходимо, би трябвало към договора с Македония да се подпише анекс, който да гарантира българския национален интерес, каза Петков.

Според него във външната политика "имаме и тактически тежък провал в Арабския свят". Ако тази политика не се преосмисли, България ще загуби позициите си в арабските страни, е убеден той.

Последвайте канала на

Novini.bg
1138 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.11.20 | 09:15

5

Когато не си в парламента е много лесно да се говори по всички въпроси и се поучава.
Южен поток е минало време.Все едно да говорите за починал в сегашно време.
Опита Ви ,като бивш управляващ и сегашен ръководител,не Ви ли е научил,че не бива да сте носталгочен към минали неща.Няма вече никакво значение кога и кой е виновен,даже и да са били Ваши бивши съпартиици.Така са решили,така са направили.Не споменавайте шлемове и други от този ред.Идва края на 2018г.има много други актуални теми.

баба wc

2018.11.19 | 16:21

4

това да не ти е да го размахваш пред хората и да опикаваш фонтаните Засрами се поне от децата

Фонтан

2018.11.19 | 15:42

2

Пикаещият ,не коментирай неща които не са ти ясни.Путиноидна подлога.Не можеш на две магарета сламата да разделиш,ти си хукнал съвети да даваш.Не говори глупости.

Петър

2018.11.19 | 16:02

3

Фонтане, с държави богати на суровини се върви! А не с пияни джендъри ръководители на ЕС! Статистиката казва, че 70% от българите не са помирисвали европа, за чий чемер ти е!

2018.11.19 | 15:27

1

Русия добре се погрижи, България да свали доверието си от нея. За какъв Южен поток става дума. Как се прави бизнес с държава, която те мрази.

Добави коментар

Водещи новини