Искрен Веселинов: Симеонов смъква сериозен товар от управлението

  • 16 ноември 2018 21:30

  • 11228
  • 2
Искрен Веселинов: Симеонов смъква сериозен товар от управлението
© Булфото (архив)

Вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 смъква сериозен товар от управлението.

Това коментира зам.-председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов пред Фокус по повод подадената оставка на вицепремиера.

„С оставката си Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 смъква сериозен товар от управлението заради натиска, който протестите упражняват.Оставката е личен акт. Според мен това е изключително мъжка постъпка“, заяви той.

Веселинов коментира дали е имало предварителна среща на ОП преди решението.

„Не е имало среща наМмалката коалиция преди подаването на оставката. Имаше лична среща между Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, преди да вземе решението си“, обясни той, като посочи, че в понеделник вероятно ще се развият нови сюжети.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
11228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
profesor

2018.11.17 | 15:24

2

Нещастници!

Неискрен Вазелинов

2018.11.17 | 01:46

1

Курвенски закъснял трик, А не мъжка постъпка.

Добави коментар

Водещи новини