Цветанов се извини за изказването на депутата от НФСБ за децата с увреждания

  • 16 ноември 2018 10:52

  • 2461
  • 7
Цветанов се извини за изказването на депутата от НФСБ за децата с увреждания
©

Не съм чул коментарите, които е направил колегата народен представител. Но мога да кажа, че подобни изказвания не бих направил, нито пък колега от нашата парламентарна група. И в тази насока мога само да се извиня за тези неудобства, които създаваме, и всички тези противоречия, които могат да възникнат в обществото. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след среща с ПГ на ДПС по повод изказването на депутата от НФСБ Петър Петров, че децата с увреждания трябва да бъдат дадени в домове, за да може майките им да работят.

Така е в политиката – трябва по някой път да се извиняваш за други грешки, заяви Цветанов.

Той посочи, че законопроектът за хората с увреждания е приет на второ четене в парламентарната социална комисия. И нека да припомня, че в момента експертите и съответните министерства работят заедно с работната група, за да може в рамките на следващите 10 дни да бъде гледан и Законът за личната помощ. Нека да съдим и по действията на народните представители, когато гласуваме тези текстове. Поели сме и ангажимент 150 млн. лв. да се дадат точно за реализирането на тези политика за хората с увреждания, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той съобщи, че Светият Синод е съгласен с предложенията между първо и второ четене в Закона за вероизповеданията. Предстои да изрази писмено становище, добави Цветанов.

С ДПС направихме взаимно съгласуване по една тема, която днес изтича като предложение между първо и второ четене - Закона за вероизповеданията. Той предизвика доста различни мнения в обществото и в съответните вероизповедания. В тази връзка направихме среща с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и депутати в Светия Синод. Тогава поехме като ангажимент, че когато има съгласие от Светия Синод по всички законодателни промени, които ще бъдат коригирани между първо и второ четене, ще можем да ги разглеждаме в пленарна зала и в комисии на второ четене, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той посочи, че депутатът от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на гарантира, че Светият Синод е съгласен предложенията, които ще бъдат направени между първо и второ четене. И сега трябва да се вземе писмено становище, че те дават съгласието си и тогава и аз, и председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, ще положим подписа си, за да може действително да изпълним ангажимента си и да спазим срока, заяви Цветанов.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2461 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.11.16 | 13:15

5

БРАВО НФСБ!

2018.11.16 | 13:22

7

И от мен браво. Стига с това лицемерие. "Майките"получиха това което искаха, от тук на татък исканията са политически подбуждани от БСП и ДПС а най отзат стои Русия и потрива ръце.

2018.11.16 | 13:17

6

Тъпанарите заедно с главния тъпанар "Марко Тотев" в просташко настъпление.

2018.11.16 | 12:33

4

Физкултурник безочлив!

2018.11.16 | 12:08

3

Капут мазен ! На майка ти ...

2018.11.16 | 11:03

2

айде скриите го тоя , бе!!!! 20 пъти на ден баси звездата....

Emiл

2018.11.16 | 11:02

1

ОСТАВКА-БОКЛУЦИ!

Добави коментар

Водещи новини