Каракачанов: Не приемам критиките на президента

  • 15 ноември 2018 16:47

  • 2583
  • 14
Каракачанов: Не приемам критиките на президента
© Кадър Нова телевизия

Имам 1-2 имена, които ще обсъдя с моите колеги, за да го предложим. Постът в Агенцията за българите в чужбина е изключително важен.

Това заяви вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в студиото на предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия.

Към момента обаче министърът няма официално предложение за ръководител на ДАБЧ.

Каракачанов коментира още темата за бившия македонски премиер Никола Груевски и появилата се информация дали той е български гражданин и подавал ли е документи за българско гражданство.

По думите му Груевски не е български гражданин.

„Много новини се появяват всеки ден, хубаво е да се проверяват“, обясни Каракачанов.

Оказа се, че появилата се информация е напълно фалшива новина, а именно срещу дезинформацията се бори и самата ВМРО.

„Аз съм привърженик на това да се търсят политически мерки, което да стане с един нормален дебат. Няма как в една нормална правова държава всеки лъжец да пуска лъжи срещу всеки“, уточти Каракачанов.

Министърът бе категоричен, че не приема критиките на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

„Институциите влязоха във война. Не приемам критиките, които президентът непрестанно отправя, вземайки страната на опозицията. Да, БСП те направиха президент, но тази длъжност не е партийна”, посочи той.

Той изрази мнението си и по повод исканата му оставка от страна на лидера на Воля Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

„Марешки да ми говори за морал?! Човек, на който три пъти му свалиха имунитета – за изнудване, рекет, побой. Този човек ще ми дава морални наставления. Нека каже колко плаща данъци този велик бос, който има частни самолети, яхти”, заяви Каракачанов.

Вицепремиерът коментира и протеста на майките на деца с увреждания и исканата оставка на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Не споделям това, което той каза. Това, което каза, беше доста превратно изтълкувано. Това, че не споделяш какво е казал някой, не означава, че трябва да му отрежеш главата. Има и някаква колегиалност, която трябва да проявяваш”, заяви Каракачанов.  

Според Каракачанов част от протестиращите заради горивата са футболни агитки.

„Публиката знае кога излизат на протест агитките – когато някой ги мотивира по един или друг начин. БСП и ДПС със сигурност участват в организирането, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ги подкрепи”, заяви Каракачанов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2583 14

Коментари 14

Добави коментар

2018.11.15 | 20:28

14

Патриот е – душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек – що да прави?
продава си и душата.
И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата ѝ търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек – що да прави?
залага си и жената.
И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
и вий него със трудът си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек – що да прави?
изяда си и месата.

Кофа Симеонова - съпруга на Варел Симеонов от НФСБ

2018.11.15 | 19:10

13

Прасимир Каракач е нерез , защото харесвал Пиги от" Мъпет шоу " , Лиляна Пуфлова и други свинеподобни.

2018.11.15 | 18:19

12

Каракачан колко милиончета прибра от продажбата на паспорти ?????

2018.11.15 | 18:17

11

Тоя грухчо как ли чисти дирника ???????

kyaytur

2018.11.15 | 18:12

10

СТРАХ-ГОЛЯМ СТРАХ ВИ ТРЕСЕ-/ КАРАКАЧАНЧЕ ЗАПОМНИ -НАКРАЯ САМИ ПОМЕЖДУ СИ ЩЕ СЕ ИЗПОТРЕПИТЕ/-ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДО ЕДИН ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТО И ОТ ПРЕСТЪПНАТА ВИ ПАРТИЙНА ГРУПА - Е ИГРАЧ И МАФИОТ ТОЛКОВА МНОГО СТЕ ОТКРАДНАЛИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ И ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕЦ ЧЕ СЕГА УСЕЩАТЕ ЧЕ НОЖА ЩЕ ВИ ОПРЕ ДО КОКАЛА И СЕГА *УЖ СЕ ЗАЩИТАВАТЕ И УЖ СЕ НАПАДАТЕ- ТИ СИ ВЪТРЕ С ДВАТА КРАКА В ИГРАТА ЗА АФЕРАТА ЗА ЗАДГРАНИЧНИТЕ ПАСПОРТИ-НО ТЕ Е СТРАХ ДА СИ ПРИЗНАЕШ-*ДА БЪРКАШ В МЕДА И ДА НЕ СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТА*-Е ПРОСТО НЕВЪЗМОЖНО,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2018.11.15 | 17:52

9

шкембе войвода

2018.11.15 | 17:09

3

Г-н Борисов , само дай знак и ще ги изтрепем без милост .всичката Протестираща Продажна сган !

2018.11.15 | 17:50

8

времето на мутрите свърши , кой ще трепеш бе помияр долен.

2018.11.15 | 17:26

7

ГЕРБ Е ЗЛОКАЧЕСТВЕН РАК КОЙТО ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ЗА ДА НЕ ПРЪСКА ПОВЕЧЕ МЕТАСТАЗИТЕ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТИКВАТА

2018.11.15 | 17:23

6

Ще дам сигнал как да оправим майка ти магистралата

Империя на Злото

2018.11.15 | 17:16

5

ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ -- МОСКОВСКИТЕ МЕКЕРЕТА БСП И ДПС РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ . ТАКИВА СА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ , СПУСНАТИ ОТ ГОСУДАРЯ ИМ -- КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ , ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ОКУПАТОРА НА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ !

Добави коментар

Водещи новини