Марешки: И ние може да бъдем извън парламента, но това няма да напълни джобовете на българите

  • 14 ноември 2018 10:04

  • 1675
  • 2
Марешки: И ние може да бъдем извън парламента, но това няма да напълни джобовете на българите
©

„Воля“ не е била и никога няма да бъде политически рекетьор. Ще работим в залата. Това заяви на брифинг пред журналисти в Народното събрание лидерът на „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

„Много по-лесно е и за нас да бъдем извън парламента. Обмисляхме този вариант, но това няма да напълни джобовете на българите“, заяви той.

„За пореден път ще сложим националния интерес пред тяснопартийния, като истински държавници“, обяви Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967. Той уточни, че от „Воля“ продължават да искат оставките на вицепремиерите Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

„Чудим се още те нямат ли мъжество, воля, морал, патриотизъм, за да се оттеглят. Дори да не го направят, това рано или късно ще стане, защото народът няма да им прости предателството“, коментира Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

„Протестите ясно го показват. Хората очакват от нас активна работа и решаване на онези болки, които са ги изкарали на улицата“, посочи той.

„Неявяването на работа в момент да растящи цени не е решаване на проблема, а абдикация от отговорност“, каза още лидерът на „Воля“.

По време на брифинга стана ясно, че Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и депутатът Кръстина Таскова са са отказали от имунитетите си.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1675 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Манев

2018.11.14 | 19:58

2

От време на време Марешки между многото глупости върши и нормални неща. Подпалиха му чергата с имунитета и сега ще слушка.

2018.11.14 | 13:18

1

Дните на тия идиоти са преброени и за това бесуват !!!!!! ФАКТ !

Добави коментар

Водещи новини