Президентът Радев ще участва в Парижкия форум за мир

  • 10 ноември 2018 08:04

  • 773
  • 1
Президентът Радев ще участва в Парижкия форум за мир
©

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на двудневно посещение във Франция по покана на президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на за участие в Парижкия форум за мир и отбелязването на 100 години от края на Първата световна война.

Във възпоменателната церемония в Париж на 11 ноември ще участват ръководители на международни организации и държавни и правителствени ръководители от над 80 държави от цял свят, сред които генералният секретар на ООН Антониу ГутеришАнтониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 г. в религиозно, генералният директор на ЮНЕСКО Одре Азуле, председателят на Европейския парламент Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, президентът на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, канцлерът на Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и много други.

В рамките на участието си в Парижкия форум за мир - инициатива, която има за цел да насърчи международното сътрудничество и подобряване на управлението, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще направи изказване, посветено на потенциала на новите технологии да бъдат фактор за задълбочаване на политическия диалог, икономическия растеж и социалното сближаване.

Държавните и правителствени ръководители ще разгледат изложбата "Picasso Bleu et Rose" в Музей д'Орсе в Париж и ще бъдат приети в Елисейския дворец от президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и съпругата му Брижит Макрон. В рамките на посещението си в Париж държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева.

Последвайте канала на

Novini.bg
773 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.10 | 09:11

1

Още една екскурзийкаааааааа

Добави коментар

Водещи новини