Цветан Цветанов ще открие конференцията „Проекции на комунистическия тоталитаризъм в България в периода 1944-1989 г.“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще открие в 10.00 часа на 10 ноември 2018 г. (събота) научната конференция „Проекции на комунистическия  тоталитаризъм в България в периода 1944-1989 г.“. Форумът се организира от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и ще се проведе в зала „Триадица“ на Гранд хотел София.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Гост-лектори на научната конференция ще бъдат политологът Антон Тодоров, директорът на Института за исторически изследвания при БАН доц. Даниел Вачков, политологът и депутат от ГЕРБ Тома Биков, Борис Михайлов от Комисията по досиетата, политологът от ВТУ проф. Тодор Галунов, Георги Харизанов от Института за дясна политика, юристът Димитър СтояновДимитър Стоянов Димитър Кинов Стоянов е роден в София. Син е на журналистката Капка Георгиева, главен редактор на, преподавателят в Академията на МВР и ЮЗУ проф. Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., математикът проф. Михаил Константинов, директорът на ДА - Архиви доц. Михаил Груев, историкът и журналист д-р Горан Благоев, историците проф. Владимир Мигев, Александър Владимиров, Георги Михайлов, Борислав Дичев и Виолета Радева, както и авторът на книгата „Концлагерът „Белене“ 1949-1987. Островът, който уби свободния човек“ Борислав Скочев.

Коментари

  1. 2018.11.09 | 20:06

    При Тодор Живков е имало тоталитаризъм, а при Бойко Борисов няма?

  2. 2018.11.09 | 18:46

    Физкултурник, две фурнаджийски лопати (Биков и Антон Шайков) и един дето сви кинтите от напоителни системи (Харизанов)..... тия все с конкурс са ги избира ли, честно.

  3. 2018.11.09 | 17:52

    Добре,че има в ГЕРБ човек като Цветанов "всезнаещ и всеможещ",да открива строителни обекти,да реже ленти,да обучава кадрите на ГЕРБ,а сега да открие и научна конференция и забележете които са лекторите.Антон Тодоров-получаващ депутатска заплата,Тома Биков,Харизанов,Благоев, хора-винаги верни на партията,

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет