Кръстина Таскова от „Воля”: Атаката е заради поисканите оставки на Симеонов и Каракачанов

  • 09 ноември 2018 09:42

  • 1204
  • 1
Кръстина Таскова от „Воля”: Атаката е заради поисканите оставки на Симеонов и Каракачанов
©

Депутатът от партия "Воля" Кристина Таскова е единият от шестимата депутати, чийто депутатски имунитет беше поискан вчера от главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в. Срещу лидера на „Воля” Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и депутатите от неговата партия Кръстина Таскова и Пламен Христов по досъдебно производство, започнало във Варна, са повдигнати и предявени обвинения за изнудване.

В ефира на БТВ Таскова напомни, че това е второ производство, а първото е прекратено през февруари. По думите ѝ имунитетите на депутати от „Воля” са поискани, след като от партията поискаха оставките на вицепремиерите от Обединените патриоти Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

На въпрос дали сама ще се откаже от депутатския си имунитет тя отговори: „Обмислям варианта имунитетът ми да бъде гласуван в зала. Не се крия зад имунитет, но искам да видя в зала кой иска да запуши нашите усти“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1204 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.09 | 10:09

1

ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ МАГАРЕТА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Добави коментар

Водещи новини