Марешки с поредна атака срещу ОП, нарича ги "примати" и "фъфлещи изверги" (видео)

  • 08 ноември 2018 14:51

  • 1756
  • 2
Марешки с поредна атака срещу ОП, нарича ги "примати" и "фъфлещи изверги" (видео)
© Булфото (архив)

Цяла нощ прекарахме в манастир със запалени свещи и търсихме сакралното число 300 лева пенсии в Бюджет 2019, но не го открихме.

Това заяви трибуната на парламента лидерът на Воля Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, като размаха предизборната програма на Обединени патритоти в едната ръка, а в другата свещ, мушната в пластмасова чашка. Той нападна ОП за факта, че те бяха записали като приоритет в програмата си, че пенсиите ще станат 300 лева. "Парите за пенсии обаче отлетяха за Граф Игнатиево в пълна радиотишина за покупката на 8 самолета", добави Марешки.

Поредната атака на лидера на "Воля" дойде само половин час, след като вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността отново беше на прицела на Марешки, който го обвини индиректно, че той е на дъното на поискания му имунитет. Марешки предрече, че след неговата декларация такава щял да произнесе и "един примат", след което председателката на парламентта му направи забележка за езика. Марешки я увери, че бил много внимателен и продължи с обидите. "Бог е милостив, ние сме сигурни, че и на тези изверги ще прости. Намерете време между далаверите, влезте в някоя църква и се молете на българския народ да ви прости", обърна се той към патриотите. Те,"освен да фъфлят някакви неща, трябвало да четат и книги, но не само творчеството на техния лидер", завърши Марешки.

В отговор Юлиан Ангелов от ВМРО заяви, че причината за поредната изява на лидера на "Воля" е поисканият му имунитет заедно с още двама негови депутати. "ВМРО не е спекулирала със съдбините на българите зад граница, ние сме съгласни да бъдем проверявани и проучвани, готови сме да застанем на детектора на лъжата и той също, за да видим кой лъже и кой не лъже. Едно е да твърдиш нещо от трибуната, друго е то да е вярно", отговори Ангелов.

 

Филип Епитропов
1756 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Kik

2018.11.08 | 15:35

2

В английския парламент всяка втора дума е "бизнес" и всяка трета- "работни места". Всяка година се вдига минималната заплата и пенсиите. В българския речника е доста по-богат. "Примати", "мишки", "мишленца"

Kik

2018.11.08 | 15:32

1

Хахаха детекторите на лъжата не работят върху политици- всеки го знае. Един политик лъже цял народ всеки ден. Няма детектор който да го хване щото и той вече не знае кое е лъжа и кое - истина

Добави коментар

Водещи новини