Корнелия Нинова: Заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов (видео)

  • 08 ноември 2018 11:46

  • 2005
  • 8
Корнелия Нинова: Заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов (видео)
© Novini.bg

От БСП заставаме като един зад Елена Йончева и Георги Михайлов. Вярваме, че са невинни и очакваме да се докаже. Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред журналисти във връзка с поисканите имунитети на Елена Йончева и проф. Георги Михайлов от главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, по-рано днес. 

„Решението, което взехме като група, след като разговаряхме е следното -  Елена Йончева и Георги Михайлов доброволно ще си дадат имунитетите. Разчитаме на бързо и обективно разследване, но цялата група заставаме зад тях“, каза още тя. 

„Очаквам въпроса дали ще ги изключим от парламентарната група -  не, няма. Двамата са ярки остриета на БСП, допускам, че със своите изказвания и своето поведение те са предизвикали такова нещо. За това ние стоим твърдо убедени, че са невинни и очакваме делото и разследването да го докажат“, завърши Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2005 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Сливен

2018.11.08 | 12:12

3

да се готви другарката Лъжа Импексова

СПЕШНО!!!

2018.11.08 | 12:06

2

да се доставят двата тона спанак с татул на позитано 20 и в парламента

123

2018.11.08 | 12:32

4

Ти гледай да не застанел отпред...!!!

!

2018.11.08 | 11:55

1

Мафията БСП застава зад мафията БСП, нищо ново, целта е кражбата от хората.

2018.11.08 | 13:38

5

По кражбите, приватизацията (!) и демагогията са истински майстори-специалисти! Тая - най-вече!

Тошко

2018.11.09 | 06:33

7

От горните коментари виждам ,че седесаро-герберската мафия здраво са си стиснали ръцете и се отбраняват като Матросов . Защото , първите ликвидираха 80 % от икономиката и държавността в България след 1992 год. / гонейки "комунизма"/ , а вторите продължават ликвидацията на останалите 20 % ,разбира се пак заедно с първите. Не случайно седесари има и в правителството на ГЕРБ ,което не е много странно/ имайки в предвид ,че нямат народни представители/.

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2018.11.08 | 15:11

6

САМО ИЗМАМНИЦИТЕ И КРАДЦИ НА ПРЕХОДА ОТ БСП ЗАСТАВАТ ЗАТ КРАДЦИТЕ ЕЛЕН оНЧЕВИЦА И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ КТБ ОБИРА НА ВКЪТ НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ДНЕС ВСИЧКО Е ИНТЕРНЕТ И СЕ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ ,ОСОБЕНО ЗА РУМЕН РАДЕВ ПОСЛУШКОТО КОЙТО Е ШЕФ НА( НСО ) И КОИТО ПОЗВОЛИ НА РУСКИТЕ ТАИНИ СЛУЖБИ И ТУРСКИТЕ ДА БЪДАТ ПОДСЛУШВАНИ ЕВРО ЛИДЕРИТЕ В ХОТЕЛО НА АРАБАДЖИЕВИТЕ ПЕРАЧИ НА ПАРИ ОТ БСП.ПА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЕЧЕВ МИТО ОЧИЧКИТЕ ОТ БСП ЗА КАРНОБАТЦКИО МАФИОТ КМЕТ НА БСП И МНОГО ДРУГИ ЗНАИНИ И НЕЗНАИНИ МАФИОТИ ОТ БСП/ДпС/ДС И ВСИЧКИ МАНГАЛИ УБИЦИ НА БСП.стига толко че ако почнем да говорим и за ТЕХНОИМПЕКСОВАТА сперма и К.У.Р.В.Т.А МАФИОТКА ОбралА КТБ ЕЛЕН оНЧЕВА със неиня любовник ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КОЙТО В МОМЕНТА ХАРЧИ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ВЪВ СЪРБИЯ И ПОДЪРЖА СРЪБКИТЕ УЛИЦИ И МАГИСТРАЛИ С ОТКРЕДЕНИТЕ ПАРИ ОТ КТБ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСПоРешарски.....

Цветко

2018.11.09 | 06:39

8

Изплюй това ,дето си го погълнал ,защото ша са удавиш ,господин ликвидатор на България ! Май започнахте да проумявате ,че пак ви чака мощен шут в задника и бегом към бунището . Като на братовчедите ви от СДС,дето още не знаят къде се намират.

Добави коментар

Водещи новини