Юлиан Ангелов: Няма такъв двуличник като Марешки

  • 07 ноември 2018 12:46

  • 1494
  • 0
Юлиан Ангелов: Няма такъв двуличник като Марешки
©

Сигурен съм, че ако сложим детектор на лъжата, когато Марешки говори, скалата непрекъснато ще се движи. Няма такова двуличие – единия ден твърдиш едно, другия - друго, единия ден си либерал, другия - патриот. Това каза от парламентарната трибуна секретарят на ПГ на "Обединени патриоти" Юлиан Ангелов в отговор на изявление на лидера на "Воля".

И той да ни държи сметка за морал – този човек е обвинен в побой и рекет, трябва да си подаде оставката. Нито срещу ВМРО, нито нито срещу Каракачанов има повдигнати обвинения. Крадецът вика "дръжте крадеца". Той цитира г-н Костадинов, който го съди, че го е пребил – това е връх на наглостта, заяви Ангелов.

На ВМРО ли наложиха глоба за нелоялна конкуренция или на неговите фирми? Говори за назначения на приятели – този от Агенцията за българите в чужбина не е член на ВМРО, а на "БГ Патриот", а Марешки си назначи всички от фирмите за депутати, добави секретарят на ПГ на "Обединени патриоти".

Този панаир, този удар не е върху ВМРО, а върху политиките на Република България. Веднага Сърбия използва момента и арестува четирима души на 1 ноември, в Деня на будителите, когато български вицепремиер беше там. Това ли е големият успех в борбата срещу корупцията? За 350 белязани евро направихме най-грандиозният скандал. А всички тези посредници за кого работят – дали за българските или за чуждите служби – или и за българските, и за чуждите служби, затова вече 20 години никой не ги закача, посочи Ангелов.

Аз мога да застана на детектор на лъжата и да кажа, че през последните 20 години ВМРО не е взело и лев от българите в чужбина. На всички, които плюят, ще потърсим възмездие по съдебен ред. ВМРО ще преживее това – преживели сме много по-големи удари. Няма да се предадем, завърши Юлиан Ангелов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1494 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини