Джамбазки: Само хора с много тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благоденствие

  • 07 ноември 2018 08:59

  • 3352
  • 5
Джамбазки: Само хора с много тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благоденствие
© Кадър: БНТ

Глобалният пакт за миграция на ООН представлява заплаха за континента. Това би означавало да се легализира нашествието на милиони хора. Този пакт ще направи мигрантите легални, което ознавача, че който иска да дойде тук, в Европа, няма да има никакви пречки да го стори.

Това сподели в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки.

,,Само хора с много тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благоденствие. Това е пакт, който ние не трябва да подписваме, защото тук има нещо гнило. Предстои да проведем разговор с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по темата и да изработим обща позиция, която да представим пред парламента, защото времето ни притиска. Подписването на въпросния пакт е предвидено в Мароко следващия месец. Поради това не трябва да се допуска загубата на повече време'', заяви Джамбазки.

,,Подпишем ли този пакт, това би означавало да осигуряваме помощи, образование, подслон и маршрути за миграция на определено число от хора, които могат да бъдат и десет човека, и десет хиляди, и десет милиона. Просто ще бъдем задължени. Затова единственото решение е нулева миграция и твърда ограда, ако трябва с ров и крокодили'', коментира още евродепутатът.

Относно обвиненията срещу ВМРО, че търгува с документи за български произход, зам.-председателят на партията категорично отхвърли критиките.

,,Това е една гнусна и долна клевета'', каза Джамбазки.

,,Агенцията за българите в чужбина не издава гражданства. Ако някой твърди, че има корупция, това означава, че всички по веригата трябва да са корумпирани – министърът на правосъдието, президентът, вицепрезидентът и още около 7 агенции. Нещата са ясни. Това е просто една клевета. Тази грозна атака срещу ВМРО нанесе голяма щета на нашата кауза в Македония. Видяхте какво стана в Сърбия – там веднага се активизираха и почнаха с арести'', завърши Ангел Джамбазки.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3352 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Патреот

2018.11.08 | 09:12

5

Джамбаз- джудже на на Каракачан - шкембе средното краче

2018.11.07 | 09:56

2

На Джамбазки му остава малко,което е радостно.

Баба Шмъркел

2018.11.07 | 10:24

4

По-радостното е, че на нас с Ишиас Юнкеров ни остава още по-малко време.

2018.11.07 | 09:43

1

Стоенето на Джамбазки в политиката, води и до тежък ишиас и до тъпчене на лука на едно място от държавата...

Баба Шмъркел

2018.11.07 | 10:22

3

Точно така Юнкере, точно така- ти си ярък пример за това.

Добави коментар

Водещи новини