Йордан Цонев: Този парламент е изчерпан, несъмнено ще има предсрочни избори (видео)

  • 05 ноември 2018 08:27

  • 2534
  • 18
Йордан Цонев: Този парламент е изчерпан, несъмнено ще има предсрочни избори (видео)
© Нова телевизия

Комисията по финансов надзор трябваше да внесе законопроекта за промени в Кодекса за застраховането, а не Менда Стоянова. Трябва да има дебат и съответните нива на отговорност. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

ДПС има решение на най-върховния си орган – Националния съвет, в което се казва да се ускори демонтажа на този управленски формат. Този парламент според нас е с изчерпан ресурс и в рамките на този парламент едва ли може да се създаде друг тип мнозинство, заяви Цонев.

Предупреждавахме, че този тип управление ще доведе до това. Когато няколко пъти правиш едно и също, получаваш един и същ резултат, добави той.

Игри с кворума няма, това е парламентарен инструмент да постигнеш политическите си цели. ГЕРБ искаха сваляне на Орешарски и го правеха, ние сега също го правим. Искаме отстраняването на един ароганртен и циничен вицепремиер, който е срам за България. Подкрепихме протеста на майките, които бяха наречени "кресливи жени с уж болни деца". ДПС първо видя, че този вицепремиер не става и поиска оставаката му още преди година и половина. Искаме отстраняването му по точка 8 от собственото им коалиционно споразумение, подчерта Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Искаме оставката на този вицепремиер по морални съображения, а на останалите министри – по политически причини. Ако управленската конструкция се крепи на личности като Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, мнението на ДПС е, че по-добре тази управленска конструкция да я няма, посочи Цонев.

Предсрочни избори ще има без никакво съмнение. Те ще бъдат предизвикани от ГЕРБ и управляващото мнозинство. Преди тези избори трябва да се уточни кои са приоритетите на страната, накъде да върви страната в следващите 10 години. Който спечели изборите трябва да управлява страната, а в какъв управленски формат – ще се уточни след това. На страната са нужни много дълбоки икономически реформи и фокус върху национални приоритети, каза зам.-председателят на ПГ на ДПС.

Този бюджет е предизборен, не е съобразен с икономическите реалности. Той е ориентиран към това с парите на данъкоплатците да спечелят следващите два избора – европейските и местните. Само че за съжаление на управляващите този бюджет ще доведат до трети избори догодина, които те най-вероятно няма да спечелят, заяви още Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2534 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
И да има предсрочни избоеи всички да гласуваме па

2018.11.05 | 10:39

14
Да вии е.... ....... Копелета продажни
броО

2018.11.06 | 11:57

18

И всички да гласуват пак същите ще са там, така са направени изборите, на практика избор няма, влизат гъзолизци и всякакви партийни тъпаци, дето са поставени на избираемите места в листите, И ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ВСЕ ТАЯ ......

Умник Гюро

2018.11.05 | 22:13

16

Хаджи Йорданчо Mентович пак се осра.

2018.11.06 | 11:49

17

не само се осра, ами се и насра , ха ха ха

2018.11.05 | 17:17

15

Мечтата на турците и комунистите е да се докопат да властта от първия ден след изборите. ГЕРБ им спряха кранчето и сега не могат нито да раздават порциите, нито да смучат народната кръв. Готови се с дявола да се съюзят, само и само да се докопат до властта. Не ги досрамя да използват и майките за тази си цел. БСП - ДПС вечна дружба в името на властта и келерира! И искат доверие и подкрепа от мен! Как бе! Ай сиктир!

2018.11.05 | 10:08

13
Бургазко лайно, с Бисеров и Костов затриха държавата, използваха максимално кypвенското СДС и се прехвърлиха при Ердоган, седесар кокъла не пуска.
Вервайте ми

2018.11.05 | 10:05

12
Синият хамелеон преДанчо Цонев ще се изтипоса пръв комунист когато народът вземе властта от узурпаторите, седесарите нямат морал.
Смърт за това псе

2018.11.05 | 10:03

11
Седесарската политическа кypва Цонев, съучастник и съмишленик на невинния Бисеров в престъпления срещу българската нация при Костов, сега гъзолизец на Ердоган.
papa

2018.11.05 | 09:58

10
Мястото за придобиване на "политическа воля" от политици търгуващи с националните интереси на България ,се нарича Затвор,на руски тюрма.Затвора в Белене да се предназначи за парламентарно представените партии за придобиване на политическа воля.
Боклуци

2018.11.05 | 08:56

3
Ти гнидо колко си долеееен! ДА предаваш и затриваш собствения си народ и кръв!
бай Симо

2018.11.05 | 09:58

9
Този НЕ е българин- циганин е, но си крие произхода! Така или иначе обаче е БОКЛУК! Ще му се пак да захапе кокала...ама куре-ц!
Кика

2018.11.05 | 09:53

8
Я СИ ИДИ В ТУРЦИЯ И ПРАВИ ТАМ ЗАКОНИ
!

2018.11.05 | 09:46

7
БСП + ДПС = вечна дружба с българофобия.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини