ДПС: Този парламент е изчерпан и предсрочните избори чукат на вратата

  • 04 ноември 2018 19:20

  • 8380
  • 9
ДПС: Този парламент е изчерпан и предсрочните избори чукат на вратата
©

Ние сме заявили нашата политическа позиция, един път от трибуната на народното събрание и втори път на Централния съвет на партията. Това, че някои позиции съвпадат с тези на БСП не значи, че семе се колаборирали. ДПС е самостоятелна партия.

Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3 депутатът от ДПС и председател на парламентарната комисия по социална политика Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва. "Ако сте слушали колегата Хамид Хамид, сте разбрали, че той намеква и за други оставки, не само на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Не одобряваме този двоен стандарт, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 отдавна трябваше да си подаде оставката, а Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността стремително върви по неговите стъпки. За нас този парламент е изчерпан и предсрочните избори чукат на вратата. Не смятаме, че предсрочните избори могат да променят ситуацията, за нас това е програма за ускорено развитие на България, около която да се обединят всички партии, смята той. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е само нарицателна част от това управление. Правителствената криза се пренася и в парламента. И парламентарна криза чука на вратата", разкри той.

"Медийният закон освен постижение на ДПС е и постижение на цялата медийна среда. Ние от ДПС заявихме явно, че трябва да има яснота относно финансирането и собствениците на медии. Подкрепяйки инициативи на ГЕРБ, ние подкрепяме точки от нашата програма", каза още Адемов.

"С никакви условия не можем да подкрепим този бюджет, той е предизборен и неефективен. Вдигането на бюджетните заплати намирисва на купуване на лоялност с бюджетни средства. Ще гласуваме категорично против", завърши той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8380 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Да си траем и толкова

2018.11.04 | 19:28

1
Така е, манафе, избори са нужни, обаче мръсникът Цветанов пак ще врътне изборна манипулация като с чувалите в зала Фестивална, с купуването на цигански гласове, с костинбродските бюлетини и айде седесарските Тикви на 4-ти мандат.
До простия!

2018.11.05 | 07:21

9
Както винаги, пълни глупости !

Циганите винаги са подкрепяли социалницата политика и за това гласуват за лъжите на БСП-БКПнаследници !

А това за чувалите с бюлетини, е проблем на избирателната комисия, в която има и представители на БСП, така че не приписвайте това на Цветанов, той не може да накара насила, когото и да било, да си затваря очите !
На изборите винаги има и опозиционери, които само чакат да стане гаф, а нищо чудно и нарочно да ги правят, за да обвиняват управляващите !

Сърница

2018.11.04 | 23:13

8
ДПС е колонизатор за мосулманите в България.ДПС краде от хората в Родопите.
дедо

2018.11.04 | 21:17

7
Вечния коалиционен партньор на червената мърша пак се изсра

2018.11.04 | 20:15

6
Лимките в главата ви чукат
Тюрлюгювеч

2018.11.04 | 20:14

5
Не ви ли прилича на Каракачанов

2018.11.04 | 20:13

4
Чукат ви римските в главата,как се е изчерпал и кога след като и година няма,а има още 3 години работа.Чак тогава може да се говори за изчерпване и то пак не е сигорно.

2018.11.04 | 20:13

3
Да, ама НЕ !! Много ви се иска, ама не ви стиска !!!!!!!!!
Анонимен

2018.11.04 | 19:39

2
А бе,рязан,кога парламентът няма да бъде изчерпан- когато вземете управлението на БГ ли?- Ще има много да чакате....

Добави коментар

Водещи новини