Валентин Касабов: БСП са тръгнали към разруха, ДПС гледат само своя интерес

  • 02 ноември 2018 10:31

  • 1213
  • 5
Валентин Касабов: БСП са тръгнали към разруха, ДПС гледат само своя интерес
©

БСП явно са тръгнали към разруха на България. Това заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на ПГ на Обединените патриоти Валентин Касабов в коментар на проваленото пленарно заседание днес.

По думите му БСП се опитват да блокират работата на Народното събрание.

"ДПС пък си гледат единствено своя интерес. Гледат правата и свободите през очите на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и "Сараите" и не се интересуват какво се случва в България", подчерта Касабов.

Той отбеляза, че ще трябва да говорят с коалиционните си партньори за поддържане на кворума, защото в противен случай държавата тръгвала надолу, бюджетът също. И допълни, че днес има депутати в командировка, но другата седмица щели да са на работа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1213 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Вера

2018.11.02 | 11:35

3
А кой интерес гледате вие от вашата група,та вие нямате право даже да стоите в коридорите,не в залата,унижавате и обиждате най ранимите хора в обществото-майките с болни деца,разрухата я налагате вие,сега и с паспортите за българско гражданство

2018.11.02 | 13:03

5
Драга ни Верке, "най ранимите" хора подпалиха държават потдържани от разни келеши жадни за власт, която власт не са заслужили с нищо. До колкото разбрах и онзи клоун Слави си точи зъбите.

2018.11.02 | 12:22

4
Комунистите са "революционери" и се стремят към разруха по дефиниция. З абчния си стремеж към власт са готови да подпалят и гражданска войнар както са опитали през 25 година-при при атетната в Света Неделя, след което Г Димитров и В Коларов са офейкали и са оставили хорато тук да се оправякт.

2018.11.02 | 11:33

2
По-добре разруха ,отколкото ,хаос ,мафиоти ,предатели ,псевдопатриоти ,крадци ,убици ,беззаконие ,безприсъди ,разбойници под път и над път .
гост

2018.11.02 | 11:21

1
Точно пък Касабов да говори кой е тръгнал да разрушава държавата е показател колко ги е страх ОП да не загубят постовете си в НС и МС, с какво мнозинство спечелиха изборите,че се уредиха с постове в управлението и сега се гаврят с народа,а той никога не им е дал доверието си да го управляват

Добави коментар

Водещи новини