БСП: Хвалбите за най-амбициозния и социален бюджет не отговарят на фактите (видео)

  • 30 октомври 2018 14:22

  • 2429
  • 10
БСП: Хвалбите за най-амбициозния и социален бюджет не отговарят на фактите (видео)
©

БСП коментираха Бюджет-2019 г. на правителството и съответно техният алтернативен, по време на пресконференция в централата на партията.

С едната ръка взел, с другата дал - така изглежда според БСП новият бюджет.

В София и в други градове водата поскъпна, в следствие на това поскъпнаха цените на ВиК услугите. Поскъпнаха горивата, цените на траснпорта, цените на природния газ, на електричеството. В резултат на това цените на хляба също се увеличиха, каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

За догодина се предвижда ново увеличение на бездимните цигари, едно сериозно увеличение на данъчно-осигурителната тежест, се очаква през 2019 година, посочи лидерът на БСП.

Според БСП ниската безработица, която премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира, се дължи на демографската криза и напускането на страната от хората, а не на разкриването на нови работни места.

Хвалбите за най-амбициозния и най-социален бюжет не отговарят на числата и на фактите, каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.
Ще внесем алтернативен бюджет в Народното събрание, каза тя.

Защо сега се предприемат действия срешу процесите в Агенцията за българите в чужбина, след като толкова години се е знаело какво става там, заяви Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Още миналата година е имало публикации във френските медии, в които се описват детайли, и че корупцията там стига до нива министър, каза Нинова. Това пример за модел на прехода, каза тя.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2429 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
гост

2018.10.31 | 13:37

10
Коя е тази Корнелия, какво е изградила, какви градивни идеи е развила, с какво допринесла за напредък или благоденствие ? Колко пи..и е лапала е без значение.
тази

2018.10.31 | 10:03

9
пак сее разкол,драстичното разделение в обществото е от 90те години когато г жа импексова от невзрачен следвател рипна и стана милионерша,червенобузестия пък получи винпром дамяница,мини каолин и сега е мултимилионер ,гн банев от комс. стругар и той наля милиони в сметка си,списъка е дълъг,но миграцията е плод на грабитеските практики ,като капак опсканите влогове на хората т.н. схема ал капоне
Умник Гюро

2018.10.30 | 23:06

8
Червените боклуци на сапун или марш в Сибир! Там другарят Путин ще им подари по една права лопата, за да си строят комунизма на воля!

2018.10.30 | 20:09

6
Пенсиите растат! Вече стигат за хляб и кисело мляко!

2018.10.30 | 21:02

7
Викаш не са, като при ДПС и БСП, където стигаха за месо- всеки ден, дрехи- всеки ден, луксозни покупки- всеки ден, екскурзии в страната- всеки ден, екскурзии в чужбина - през ден! Затова ние- пенсионерите винаги гласуваме за нашите социални благодетели- тези две любими партии!

2018.10.30 | 17:48

5
Безочливи
БАДЖАНАК = СМОТАНЯК

2018.10.30 | 16:18

4
И оня с разклонените рога готов да дава акъл на избирателите кои са БСП и за какво се борят ! Като че ли избирателя е расъл в саксия и не е ял попарата на обирджийско -ментараджийската им клика , рожба на свинската партия БКП !

2018.10.30 | 16:02

3
Лъжа на всака дума. Безработицата не се дължи на икономичаското оживление. Има увеличение на приходите, но няма увеличение на събираемостта, защото павителството не го бива. Има повече пари за майките и здравеопазване, но това е нищо. Скандали им трябват на комунистите и управлявянея от тях президент. Хаос им трябва, за да се докопат до властта. Предатели!
БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2018.10.30 | 15:59

2
Точно вие либе МЪРШИ ОТ БСП
МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА БЕСЕПАРСКА А КОЛКО ДЕЦА УНИЩОЖИХТЕ СЪДБИТЕ НА МНОГО ДЕЦА СЛЕД КАТО ОТКРАДОХТЕ НА ХОРАТА ХЛЯБА СЯ ПРОТЕСТИРАТЕ УЖАСНО БИЛО А НА НАС НЕНИ ЛИ Е УЖАСНО КАТО ЗАБОГАТЕВАТЕ НА БЕДНИТЕ И ТРУДЕЩИ СЕ БЪЛГАРИ НА ГЪРБОВЕТЕ.БСП ВИ ПОЗВОЛИ ДА ПРИВАТИЗИРАТЕ(ОТКРАДЕТЕ)БЪЛГАРИЯ.И СЕГА ОРГАНИЗИРАТЕ ПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ ОТ БСП/ДПС/СЛАВИ ТРИФОНКАТА ЩОТО ЗАПОЧНАХА ДА ВИ АРЕСТУВАТ И ЗАТВАРЯТ И ЩЕ СТИГНАТ ДО ГЛАВАТАРИТЕ ДОГАН,КУРНЕЛИЯ,ГОЦЕТО,И МНОГО ДР.ЗНАИНИ И НЕЗНАИНИ БСП КРАДЦИ.
АЗ БЕНЧО ,МИТКО ОЧИЧКИТЕ,АРАБАДЖИЕВИТЕ ПЕРАЧИ НА ПАРИ И НАРКОТИЦИ,КАРНОБАТЦКИО МАФИОТ ОТ БСП,БСП БАНЕВИ И ТАРТОРА НА БСП/ДПС ПРОКОПИЕВ ,ОРЕШАРСКИ И ВСИЧКИ ДРУГИ МАФИОТИ СИ ИСКАМЕ ПАРИТЕ ОТ ЧЕРНИТЕ КАСИ НА БСП ОТКРАДЕНИ ОТ КТБ КУРНЕЛИО ТИ НИ ИЗЛЪГА ДАИ СИ НИ ОТКРАДЕНОТО ГАДИНО НА САТАНАТА
Със откредените пари КОЙТО ЩЕ СЪБЕРЕМ от БСП ще бъдат ПОВИШЕНИ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА И ЗА ПЕНСИ ЩЕ ИМА МНОГО СТЕ ОТКРАЛИ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КУФАРИ ЩЕ СЪБЕРЕМ и ще бъде.построен нов затвор за техноипексовата госпожа и всички МАФИОТИ от БСП
shveik

2018.10.30 | 14:43

1
добре, че по времето на бесепе цените не се вдигаха, а падаха хахаха така паднаха, че още помним купоните на луканов, зимата на виденов и баницата на сър гей стани шеф

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини