"Воля": Видно е защо Красимир Каракачанов подкрепи Валери Симеонов

  • 29 октомври 2018 14:49

  • 4166
  • 3
"Воля": Видно е защо Красимир Каракачанов подкрепи Валери Симеонов
© Булфото (архив)

От "Воля" призовават да се стигне докрай в разследването относно Държавната агенция за българите в чужбина /ДАБЧ/, съобщиха от партията.

"Новината за антикорупционната акция в агенцията за българите в чужбина, чийто председател е от Обединените патриоти, е поредното доказателство, че тези хора петнят патриотизма и по никакъв начин не защитават интересите на България. Вероятно изнесеното към момента е само върхът на айсберга. Призоваваме разследващите да стигнат до края на веригата от подкупи", посочва в своя позиция лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Агенцията е в ресора на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, отбелязват от "Воля". Неотдавна, по повод на разследване, че ВМРО е превърнало тази дейност в много печеливш бизнес, от "Воля" е отправено парламентарно питане към Симеонов.

Въпросът ни беше върнат с процедурни обяснения, както и с оправданието, че не се предвиждат питания по медийни публикации, посочват от партията. Според тях е видно защо лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е подкрепил колегата си Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по отношение репликата му към майките на деца с увреждания. "Гарван гарвану око не вади" - мъдро казва нашият народ. Ние от "Воля" смятаме, че е крайно време тези гарвани да излетят от политиката, за да не нанасят повече щети на българския народ", коментират от партията.

Според "Воля" позицията на Обединените патриоти по случая е унизителна за самите тях. "Когато техният човек е правил далаверите, са си мълчали всички и им е бил удобен, а когато го разкриха - се дистанцираха от него", коментират още от партията на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4166 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иво

2018.10.30 | 06:11

3
ПАТРИОТА НЕ ПЛЮЕ БЕЗАЩИТНИТЕ ХОРА И НЕ КРАДЕ. ТЕЗИ И ТРИМАТА СА ЕНИЧАРИ , НЕ БЪЛГАРИ

2018.10.29 | 22:00

2
Весо , педал варнянски , от кога стана такъв разбирач ? Първо твойто разследване трябва да приключи и да влезеш на топло !

2018.10.29 | 19:41

1
Мангал не е ли същото, като каракачанин?

Добави коментар

Водещи новини