ВМРО за спецакцията в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите

  • 29 октомври 2018 11:56

  • 862
  • 1
ВМРО за спецакцията в ДАБЧ: Подкрепяме действията на разследващите
©

Във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната прокуратура в Държавната агенция за българите в чужбина и последвалите арести на лица заради съмнения в участие в корупционни схеми искаме категорично да заявим, че напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни лица да получат възможно най-тежките наказания, предвидени в българското законодателство. Това се казва в прессъобщение на ВМРО.

Нашата политика винаги е била в подкрепа на това всеки етнически българин, независимо от това къде живее, да има право да получи българско гражданство. Ако някой служител си е позволил да злоупотребява със служебното си положение и да нарушава правилата за работа на Агенцията и законите на страната, той трябва да понесе последиците за това, се казва още в съобщението.

Председателят на ДАБЧ не е член на нито една от партиите в коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“. Той е лидер на гражданското движение „БГ патриот“.

Последвайте канала на

Нора Виткова
862 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
как става номера

2018.10.29 | 14:04

1
КАК СЕ ДОКАЗВА "ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН", ЗАЩОТО МАЙ ПОЛОВИН АЛБАНИЯ, МАКЕДОНИЯ, ЧЕ И МАЙ АФРИКАНЦИ НЕКАКСИ СА СТАНАЛИ БЪЛГАРИ!? САМО ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ НОМЕРА СТАВА С 1-2 "СВИДЕТЕЛИ"? КАКТО МАЙ И ПОЛОВИНАТА НЕГРАМОТНИ ЦИГАНИ И МИГРАНТИ - ШОФЕРЧЕТА!? Е КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР, КАТО СЪЩИТЕ АЛБАНЦИ И МАКЕДОНЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ, ИНАЧЕ МАЙ НЕ ЩАТ ДА ЧУЯТ ЧЕ СА БЪЛГАРИ, А СИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО АЛБАНЦИ И МАКЕДОНЦИ?

Добави коментар

Водещи новини