Лиляна Павлова ще участва във форум, посветен на жените в политиката

  • 29 октомври 2018 07:18

  • 472
  • 1
 Лиляна Павлова ще участва във форум, посветен на жените в политиката
© Булфото (архив)

 Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще участва във форум, посветен на жените в политиката, който ще се състои днес в Националния дворец на културата. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

Организатори на събитието са Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и Съветът на жените в бизнеса в България. Форумът ще се проведе в зала 7 на НДК. 

Акцент ще бъде поставен върху темата „Българското председателство на Съвета на ЕС – постиженията „на“ и „за“ жените“.

Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще коментира теми като равнопоставеността на половете, разнообразието и включването на работното място, политиките на България и ЕС в това отношение – какъв е напредъкът и какви са предизвикателствата, които предстоят да бъдат преодолени, как се промениха тези политики и какво бе свършено за периода, когато България беше председател на Съвета на ЕС.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
472 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.29 | 07:33

1
Тази свиня за жена ли се има дали се е виждала в огледалото?

Добави коментар

Водещи новини