Велислава Кръстева: ДПС настоява за отстраняване на Валери Симеонов (видео)

  • 28 октомври 2018 11:02

  • 1721
  • 6
Велислава Кръстева: ДПС настоява за отстраняване на Валери Симеонов (видео)
© БНТ

Не бих коментирала Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Няма квалификация, която да подхожда към омерзението, което той предизвика. Няма нещо, което може да оправдае думите му. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е себе си, когато блъска баба и обижда майките. ДПС настоява за отстраняване на Симеонов. Това заяви депутатът от ДПС Велислава Кръстева в предаването "Денят с Георги Любенов" по БНТ.

"Тупикът обаче, в който изпадна правителството и цялата политическа класа след думите на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обаче, е нещо различно. Затова ние казваме "или отстраняването му, или оставка на правителството или позор за цялата държава". Също толкова обидно е да се замени темата за отстраняването на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Тук не става дума за оставка, става дума за неговото отстраняване от властта, тъй като тази персона е несъвместима с всички демократични ценностно-институционални позиции", допълни Кръстева.

"Не е възможно той да продължи да е на позицията си. Докато тази тема не се изчерпа и реши няма как да продължи управлението. Ако Симеонов се отстрани няма да има предсрочни избори, нищо такова няма и в Конституцията. Във всички религии майката е на особено високо ниво, а болните под специалната грижа на всевишния", каза още депутатът.

"Все още премиерът има шанс да раздаде справедливост. Ако днес ГЕРБ сметът този скандал, то следващият ще е в кофата", категорична бе Велислава Кръстева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1721 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Доктор Менгеле

2018.10.28 | 23:52

6
Хер Симеонофф, аз ще ти доставя подходящи медикаменти за всички увредени пардон боледуващи екземпляри. А специално за всички комунистен и юден: ще ти дам безплатен подарък-инджекция, която ще ги излекува зофорт-веднага от опасните им фобии.

2018.10.28 | 13:40

5
Простотия

2018.10.28 | 12:41

3
баси мангасарката гнусна!!!!!!!!!!!! марш на женския пазар да продаваш развалени боклуци, като избирателите ти , неграмотни и прости!!!!!
сакън

2018.10.28 | 13:02

4
Дупесарката е от Плевен избирателките и са на магистралата за Русе . Циганите са я избрали защото яко им се плаща .
идиоти

2018.10.28 | 11:42

2
Някаква циганка иска оставката на Симеонов.И тъпанарите и дават трибуна.

2018.10.28 | 11:27

1
Такъв патриот не бях виждал.

Добави коментар

Водещи новини