Светослав Малинов: ДСБ би могла да бъде дясната алтернатива на ГЕРБ

  • 26 октомври 2018 09:08

  • 1002
  • 9
Светослав Малинов: ДСБ би могла да бъде дясната алтернатива на ГЕРБ
© Bulgaria on air

Нашето желание е коалицията ни да се разшири до времето на изборите за Европейски парламент. Като човек, представляващ демократична България, целта на нашата партия е да изградим ясна дясна алтернатива на ГЕРБ и Евроизборите са една добра възможност да покажем, че сме готови да управляваме страната. Ние единствени можем да предложим нещо ново, защото отговаряме на обществената потребност.

Това сподели в предаването ,,България сутрин'' по Bulgaria ON AIR евродепутатът и член на ДСБ Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат.

,,Може би фактът, че не сме в парламента ще изиграе позитивен фактор. Осъзнали сме грешките си от миналото и няма повече да ги повторим'', допълни Малинов.

,,Вярвам, че в ЕС ще започне ново ниво на интеграция, ако след Евроизборите дойде голямо проевропейско мнозинство'', посочи той.

,,Тежестта на една държава във външната политика зависи от това как е вътрешно уредена. Това че сме на Балканите и в ЕС ни позволява да изиграваме от време на време някаква положителна роля, но ние в никакъв случай не можем да бъдем пример за върховенство на закона и свобода на словото'', завърши евродепутатът.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1002 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2018.10.27 | 10:39

9
Не знам чия алтернатива бихте били, но твърдо знам, че сте най-верният съюзник на комунистите и че работите активно да ги докарате на власт отново. Бяхте на власт и имахте огромна подкрепа и доверие. И какво направихте: обогатихте се лично, допуснахте червените барони и баронеси, разрушихте промошленост и селско стопанство, армия и разузнаване и искате доверие пак. Как? Стойте си на боклука! Там ви е мястото.
чичо

2018.10.26 | 14:32

8
До сега показахте как не трябва да постъпват хора претендиращи за култура и високо образование, бъдете по скромни, научете се как се прави политика без глупави изцепки(справка колежката ви Нинова) и тогава попитайте избирателя. Всичо друго е в полза на любимата ни партия ДПС.
galina peshtenska

2018.10.26 | 10:06

5
Защо ДСБ са се спотаили в сянката на ГЕРБ-СДС мълчаливо и невидимо...Коя е причината...Иван Костов беше казал през 2001 г., Аз съм добре и ще бъда добре, горко на народа...И ето, че се сбъдна...Сега, останали ли са демократично десни тъмно сини смели мъже, които да опонират на просташката пагубна центристка политика на ГЕРБ-ОП...Сега сте богати, удовлетворени, спокойни и свободни да погледнете към държавата и народа по-отговорно...Умните хора искат и имат нужда от своите политици в законодателната власт и управлението и вярват на ДСБ...Не убивайте на 100 процента таланта и мозъкът на България...Влезте в играта срещу некадърните на Бойко Борисов и Цветан Цветанов...
чичо

2018.10.26 | 13:06

7
До сега не съм видял някое правителство да се справя по добре от това на ГЕРБ. Бихте ли назовали партията способна да спечели избори и още по важно да направи нещо по вече от ГЕРБ.
Начело с гнома ли ?

2018.10.26 | 12:16

6
За да се ползва с доверието на масовия демократич ен електорат, ДСБ защо не избра за свой лидер харизматичен човек именно като Светослав Малинов, а не такъв уродлив ченгесарски булдог като Атанас Атанасов ? Той ли ще олицетворява демократичното гражданско лице на страната ?
пурко

2018.10.26 | 10:05

4
" би могла "...."Да ама не" както обичаше да казва Петко Бочаров.....Просто защото вече имахте (за доста време) възможността да бъдете водачите,алтернативата на БКП,алтернативата на разграбването и "капитализЪма" по болшевишки план и тертип. Вместо това вие се превърнахте в придатък(а може и с тази цел да сте създадени)на БКП и активни участници в разграбването. Заслужихте си народния шут и мястото на политическото бунище и е късно за каквито и да било покаяния....За жалост има още заблудени душици които ви подкрепят и благодарение на тях орбитирате като ..бутикова организацийка....

2018.10.26 | 09:27

3
та те преватизираха с бсп сега протестират заедно за какво дясно говори и тоя като барекоффф кончита вурс ни сини ни червени розовички ...
опорна то4ка

2018.10.26 | 09:22

2
Що сА фърлят десните да са алтернатива на ГЕРБ? По редно е да се идеинтифицират като партьори на ГЕРБ. Май май - ще си стоят извън парламетна дълго?

2018.10.26 | 09:21

1
вие не можете да съберете хора за белот

Добави коментар

Водещи новини