Петя Аврамова: Ще намерим виновните за трагедията край Своге и те ще си понесат наказанието (видео)

  • 26 октомври 2018 08:33

  • 753
  • 3
Петя Аврамова: Ще намерим виновните за трагедията край Своге и те ще си понесат наказанието (видео)
© МРРБ

Бившият министър вече се върна в министерството. Той е човек с натрупан опит и компетенции, които трябва да се използват. Ресорът му е благоустройство, геозащита, ВиК. Аз съм прагматичен човек и смятам, че на мястото трябва да се намери подходящия човек, а той е такъв. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно в ефира на БТВ.

МРРБ има добър и компетентен екип. Личната вина е нещо различно от поемането на политическа отговорност. На мястото трябва да се намери подходящият човек. Смятам, че той е подходящият човек, на мястото на което се намира. Приемам всякакви идеи от целия екип, но решенията ги взимам аз. Аз съм готова да нося, своята и политическа, и морална отговорност. коментира тя.

„Дано никога повече да не се случват такива инциденти. Фирмата, която отговаря за пътя в Своге, вече преасвалтира участъка. Все още тече одитна проверка, след края ѝ ще оповестим резултатите. Нека да изчакаме. Гаранцията на този път изтича края на тази година. Много беше изговорено по темата“, заяви Аврамова. Според нея ще има решение, което ще намери виновните и те ще си понесат наказанието, защото трагедията е била голяма.

"Ясна е вече и цената на бъдещата уикенд винетка, която ще бъде пусната догодина, тя ще струва 10 лв. Този стикер ще е валиден от 12 ч. в петък до 23 ч. в неделя", уточни министърът.

Тя обяви още, че участъкът на магистрала „Струма” от Кресна до Сандански ще бъде пуснат 5 месеца по-рано, още за коледните празници.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
753 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.10.26 | 09:27

1
Една Петя достатъчна ли е да намери виновните?!? Според мен, не. Всъщност, виновния май го намериха - шофьора на автобуса. А то иначе къде ще му излезе краят, ако почнат изнамират истински виновните..... не само за този случай?
циониския план.

2018.10.26 | 09:32

2
Никой не му е спрял дейността в Унгария. Просто вече трябва да плаща данъци. А евреин да плаща ... те са основно паразитираща популация. И както обикновено, опитаха се да смучат, крадат и да завладяват гостоприемника си (Унгария). Гостоприемника си (Унгария) взе необходимите антипаразитни лекарства. В резултат на което паразита избяга с кански писъци: "Демокрацията е в опасност" и подобни. Преведено на езика на реалността: " В унгария вече не мога да крада, не мога да манипулирам обществото, не мога да ги изнудвам, шантажирам и манипулирам, за да правя каквото искат". Не е тайна, че чрез НПО-паяжина Сорос иска да си поставя свои хора в управлението на финансово-изпадналите държави и да оформи марионетно управление, без значение, мнението на електората. С активното използване на корупцията. Такава разновидност беше и опита му да наложи джендър технологията. Където ключовия момент е създаването на групичките GREWIO, чрез които назначени от него хора да осъществяват контрол над всеки един държавен орган. Те да назначават и уволняват. Разбира се, цялата тази отрова е абсурд да се подаде в този си вид. За това се подава в сладникавата опаковка на "защита жените от насилие". Макар всяка държава да си има съответното действащо законодателство. Където всяко престъпление срещу двата равноправни пола се наказва.

2018.10.26 | 19:31

3
Виновните са недосегаеми! Шофьорът ще поеме вината! Родна ГРОБАРСКА картинка!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини