Веселин Марешки: Джендър идеологията шества из българските улици

  • 25 октомври 2018 13:13

  • 1483
  • 1
Веселин Марешки: Джендър идеологията шества из българските улици
© Булфото (архив)

ВМРО и Каракачанов лъжат, че са спрели Истанбулската конвенция. Тя свободно си шества из българските училища. При нас постоянно пристигат сигнали от родители и учители. Ето например в учебника по биология и здравно образование за 9-ти клас, написан от девет души, фигурират недвусмислени внушения за хомосексуализъм като „изграждане на трайни връзки с партньор от другия или от същия пол“.

Това заяви лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

,,Никой не контролира как НПО-та с джендър проекти шестват из българските училища и тихомълком прокарват тази идеология – пускат се допитвания, в които се допуска друг пол, освен мъжки и женски, правят се анкети като „Училище без насилие и стереотипи, основани на пола“, в които се задават безумни въпроси на децата, които съвсем объркват представата им какви са. В същото време тези, които се бият в гърдите, че са патриоти – Каракачанов и Симеонов, си мълчат, което е ясен знак за политическа подкрепа. Добре, че са се кръстили Обединени патриоти, а не българските патриоти. Защото действията им са срамни и за патриотизма, и за избирателите им. Както казва Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа те са представители на Сорос за България. Вероятно има сериозни основания, за да го твърди'', се казва още в съобщението.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1483 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Когато фактите говоря и боговете мълчат

2018.10.25 | 13:39

1
Марешки--кажи ми ТИ как гласува за ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ? Повече няма какво да говорим

Добави коментар

Водещи новини