Цветан Цветанов се срещна с председателя на Фондация „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле

  • 24 октомври 2018 17:57

  • 2809
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с председателя на Фондация „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с председателя на Фондация „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле.

В работната среща участваха още директорът на Института за европейски и трансатлантически диалог на Фондация „Ханс Зайдел“  д-р Волф Круг, ръководителят на отдела за Източна Европа Армин Хьолер, регионалният директор за Югоизточна Европа д-р Клаус Физингер, както и ръководителят на бюрото на Фондацията в България Богдан Мирчев.

Срещата се състоя в централата на ГЕРБ в София, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Цветанов и проф. Менле обсъдиха отличното сътрудничество между ГЕРБ и Фондация „Ханс Зайдел“. Проф. Урсула Менле и представителите на Фондацията дадоха изключително висока оценка на съвместните инициативи и кампании, които провеждат със структурите на ГЕРБ.

Взаимно бе изразено желание дългогодишното успешно партньорство между Фондация „Ханс Зайдел“ и ПП ГЕРБ да продължи и в бъдеще. В рамките на разговора бе изтъкнато, че редицата кръгли маси и дискусии, които Фондацията провежда съвместно със Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Жени ГЕРБ, Младежи ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ, имат изключително положително влияние върху усъвършенстването на законодателната база в страната и формирането на успешни информационни кампании.

Цветанов запозна представителите на немската делегация с резултатите от Българското председателство на Съвета на ЕС. Той подчерта, че основният приоритет на председателството – европейската перспектива за страните от Западните Балкани е била поставена на най-високо европейско ниво и страната ни е успяла да осигури приемственост на темата по време на австрийското председателство.

Цветанов изрази надежда, че евроинтеграцията на Западните Балкани ще намери място сред приоритетите и на румънското председателство, което стартира на 1 януари 2019 г.

От своя страна проф. Менле поздрави Цветанов за приемането на процедурните правила за парламентарен контрол на Европол в рамките на парламентарното измерение на европредседателството.

Проф. Урсула Менле поздрави председателя на ПГ на ГЕРБ и за избирането му с пълен консенсус за представител на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол в Управителния съвет на Агенцията.

На свой ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна гостите от Фондация „Ханс Зайдел“ с работата на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управляващото мнозинство в парламента. Той благодари на немските си партньори за дългогодишното сътрудничество, като подчерта, че тези отлични отношения градят мостове между българския и немския народ. В края на срещата Цветанов благодари на проф. Менле, че вече 25 години Фондация „Ханс Зайдел“ е истински партньор на правоохранителните органи и на гражданското общество в България.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2809 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тези еврей

2018.10.24 | 18:08

1
знаят ли че се снимат със осъден престъпник???ИЛИ ТОЧНО ЗАТОВА ГО ФИНАНСИРАТ???

Добави коментар

Водещи новини