Марешки: Заставаме зад справедливото искане на българския народ за оставка на Валери Симеонов (видео)

  • 24 октомври 2018 09:37

  • 3275
  • 3
Марешки: Заставаме зад справедливото искане на българския народ за оставка на Валери Симеонов (видео)
© Булфото

През последните няколко дни най-отчетливо станахме свидетели на едно уродливо, изродено участие във властта. Всички майки на всички деца са свети и никой няма право да се държи по този начин. Абсолютно категорично заставаме зад справедливото искане на българския народ за оставка на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на партия Воля Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Той отбеляза, че единственият човек, който е застанал зад Симеонов е бил другият вицепремиер Каракачанов. „Затова ние искаме оставката и на двамата“. „В началото на мандата дадохме доверие на правителството по волята на българските граждани. Година и половина по-късно самият Каракачанов каза, че нищо не са свършили и трябва да започнат да работят. Сега ли се сетихте, той мандатът свърши. Ние бяхме подведени, че конструкцията на правителството са не имената, а прогрмата. Няма ли достойни хора, които да застанат на тези позиции? Защо ако тези двамата бъдат изключени от властта, правителството ще падне?“, пита се Марешки.

Той поясни, че в това Народно събрание Воля няма да участва в управление. „Ние сме една от партиите, които със собствена визия са се представили пред българския народ и са били избрани. На Каракачанов ще му кажа, че не всички са уродливи кариеристи, които са готови да поставят на изпитания интересите на българския народ, за да се закрепят на власт“, каза Марешки и призова премиера да отстрани двамата вицепремиери.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3275 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Доктор Менгеле

2018.10.25 | 00:15

3
Хер Симеонофф, аз ще ти доставя подходящи медикаменти за всички увредени пардон боледуващи екземпляри. А специално за всички комунистен и юден: ще ти дам безплатен подарък-инджекция, която ще ги излекува зофорт-веднага от опасните им фобии.

2018.10.24 | 14:56

2
Марешки, напълно заслужаваш определението "тъпанар"
Уууу

2018.10.24 | 10:05

1
Как заставате, като подкрепяте правителството. Смешник.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини