Нидал Алгафари: Този път Валери Симеонов прекрачи един морален праг (видео)

  • 23 октомври 2018 08:27

  • 1757
  • 6
Нидал Алгафари: Този път Валери Симеонов прекрачи един морален праг (видео)
©

Този път вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 прекрачи един морален праг. Въпреки това той по-скоро няма да подаде оставка. Това каза политическият пиар експерт Нидал Алгафари в ефира на БТВ.

„Заявките, че оставка няма и да бъде искана вече са на масата”, изтъкна социологът Евелина Славкова. „Трите министерски оставки през август бяха поискани, те не бяха дадени. Ситуацията с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е доста по-различна, тъй като тук говорим за коалиционен партньор. Това ще окаже отрицателно влияние върху цялото правителство. От друга страна, това продължава да изостря вътрешната битка в малкия коалиционния партньор, което няма как да не доведе до негативи”, каза социологът.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 няма да си подаде оставката, не желае да го направи. Освен това неговият коалиционен партньор Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността с години се бореше да се докопа до този пост. И сега като се е докопал, надали ще иска да го пусне”, отбеляза Алгафари. Според него не премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е този, който трябва да иска оставка, да дава или да подава оставка.

„Оставките от тук нататък ще зависят от това колко хора ще излязат на улицата и ще поискат тази оставка”, подчерта Нидал Алгафари.

По думите на Славкова ситуацията ще продължи да се развива и този конфликт няма да приключи. Според нея конфликтът на управляващи с майките на деца с увреждания няма как да не се отрази върху мнението на хората към правителството. „Борисов ще намери ефективен начин може би да отпуши това напрежение, което в момента се формира”, прогнозира тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1757 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.23 | 23:04

6
По стара комунистическо-юдейска традиция всеки, който казва истината и не се подчинява на болшевизма, се обявява за фашист. Валери Симеонов каза истината за платените от болшевишките черни каси уж майки с увредени деца. Кой им гледа децата на тези уж майки, докато протестират? Кой финансира техния протест повече от 6 месеца.
тодо

2018.10.23 | 08:41

1
ако беше в норвегия,тези,които са държали децата на жегата,досега да са вече осъдени,алгафари ли си какъв си,акълнии..

2018.10.23 | 09:34

5
Рангелчо, кого би поставил на мястото на птавителството?
Рангел

2018.10.23 | 08:50

2
Ако бяхме Норвегия(ама не сме), това бандитско правителство, одавна щеше да е в затвора, в това число си и ти.
пурко

2018.10.23 | 09:13

3
Смехории.Комунист говори за морал и морални граници.Че тези понятия никога не са присъствали в ценностната им система(ако въобще имат такава). Искате доказателства?- Ами вижте лидерката им,проследете професионалната и кариера, и конфликтите на интереси съпътствали я през цялото време ,че до ден днешен...
пурко

2018.10.23 | 09:17

4
...със същия успех може да преровите и ръководството на партията им.Там има бол "морални"милионери , олигарси, общински съветници,донори на предизборни кампании за парламент и президент....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини