И Румен Петков осъди скандалните думи на Валери Симеонов (видео)

  • 19 октомври 2018 19:08

  • 3383
  • 7
И Румен Петков осъди скандалните думи на Валери Симеонов (видео)
© Кадър БНТ

Най-грубият цинизъм е на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Това коментира днес в студиото на „Още от деня“ по БНТ бившият министър и лидер на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Думите му са по повод скандалното изказване на вицепремиера, че майките на деца с увреждания са „група кресливи жени с уж болни деца“. Темата предизвика сериозен смут. Протестиращите днес поискаха оставката на вицепремиера, а самият министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се извини от името на цялото правителство и посъветва Симеонов да направи същото.

„Еманацията на партиотичното лице е Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Днес видяхме един вулгаризъм, който обижда страданието“, посочи той.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коменитра и случая Скрипал и как се отразява на родна почва.

„Поведението г-н Цветанов ми припомня мисъл на Диоген“, обясни той.

Според него не е добре „да си извадиш езика от глезена през средата на тялото до темето“, за да покажеш отношение към САЩ.

„Да клеветиш някого без каквито и да са доказателства, да хвърляш обвинения е недопустимо“, смята лидерът на АБВ.

Според него именно срещу двойния стандарт АБВ се бори.

„Това е двойният стандарт, който отвращава младите хора. Това е груб двоен стандарт“, посочи Петков.

Бившият министър даде мнение по повод жестокото убийство на Виктория в Русе.

„Убийството по принцип е тежка трагедия, тежко престъпление“, смята той, като подчерта, че лошото е, че се е използвало с политическа спекулация.

Той коментира и прибързаните реакции и обвинения към страната ни.

„Това е като да гръмнем някой и после да кажем извинявай. По трупове да се катериш към властта е недостойно“, каза Петков, като допълни, че БСП, както и някои от десните, са се възползвали от това.

Относно новия главен секретар на МВР, който ще седне на стола на вътрешния министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, Петков обясни, че има достойни кадри.

„Не е моя работа, но за съжаление 2010 г. беше направена брутална чистка в МВР и това обезкърви системата поколения наред“, посочи той.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
3383 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Доктор Менгеле

2018.10.19 | 22:13

7
Комунисти, стройте се и чакайте пред моя кабинет. Чичо доктор Йозеф има вълшебна инджекцийка за всеки от вас. Ще ви излекувам веднага от червената ви фобия и ще ви предпиша подходяща терапия - в лековитите Уранови мини!

2018.10.19 | 19:48

3
Валери каза това което ние премълчаваме от лицемерие.

2018.10.19 | 20:17

6
А кои сте вие?

2018.10.19 | 20:10

5
"Великият" политик забрави да напомни за Белене и южен поток

2018.10.19 | 20:08

4
Аман от популизъм! Ако сте се загрижили за тези майки, то правете им дарения, но опре ли до собствения джоб се променяте.
Умник Гюро

2018.10.19 | 19:38

2
Кой финансира повече от половин година протестите на майки с увредени деца? Кой гледа децата с увреждания, докато майките им протестират от половин година?
1488

2018.10.19 | 19:30

1
Наздраве Румба,как са братята Галеви, отчитат ли процента от печалбата тези оперативно интересни лица?

Добави коментар

Водещи новини