Цветанов: Благодаря на БСП, че за първи път внесоха вот за намерения (видео)

  • 19 октомври 2018 11:17

  • 3665
  • 4
Цветанов: Благодаря на БСП, че за първи път внесоха вот за намерения (видео)
©

Днес присъстваме на третия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" 3. БСП така и не дадоха алтернатива при дебатите и за трите вота.

Това каза от трибуната на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на дебатите за вота на недоверие на тема здравеопазване, внесен от БСП. "Тук в Народното събрание взехме решение да задължим Министерството на здравеопазването да изготви модели за реформа в здравеопазването. Можем да поздравим министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, че спази срока и моделите бяха представени. Несериозно е от БСП да твърдят, че не е имало обсъждане на здравните модели. В тях участваха и представители на БСП", разкри Цветанов.

"Днес отново нямаше смислени дебати. Темата здравеопазване не е на нито една политическа сила. Всички трябва да подкрепяме добрите и разумни предложения. Благодарим на БСП, че за първи път внесох вот на недоверие за намерения. След малко Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще направи изказване и най-вероятно ще обясни за моделите и как се търси консенсус. Благодаря на БСП, че днес са на работа и заедно се опитваме да вземем някакви решения, а не са някъде, където никой не може да им търси отговорност какво говорят. Мястото ви е тук и тук избирателите могат да разберат какво точно правите и да ви държат отговорност", завърши Цветанов.  

В отговор на изказването Таско Ерменков от БСП взе думата и обяви, че: "Вие явно нищо не сте разбрали от нашите мотивите. Тук противопоставяме две виждания за здравеопазването в България. ГЕРБ си отиват и нищо не може да ви помогне", на което Цветанов отговори: "Според мен на избори се решава кой си тръгва и кой остава. Вие не предлагате никаква алтернатива през последните години и хората виждат това много добре. Ние имаме системен подход и обсъждаме всяко едно предложение. Никога не падаме до вашето ниво, което и днес демонстрирахте в пленарна зала. Избирателите виждат и разбират много добре това. Това е причината да гласуват доверие на ГЕРБ", категоричен беше Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3665 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.19 | 15:23

4
БКП/БСП вън от пределите на свободна България!
Умник Гюро

2018.10.19 | 12:20

1
Искам , много искам да съм член на БСП
Умник Гюро

2018.10.19 | 15:22

3
БКП/БСП вън от пределите на свободна България!

2018.10.19 | 13:35

2
ти си педал

Добави коментар

Водещи новини