Използва ли Нинова диалогa в БСП и защо лобитата в партията контактуват през медиите?

  • 19 октомври 2018 08:19

  • 1510
  • 1
Използва ли Нинова диалогa в БСП и защо лобитата в партията контактуват през медиите?
© Кадър Bulgaria ON AIR

„Вярвам, че ще бъде свършено всичко необходимо, за да има доверие към институциите", заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Красимир Янков от БСП във връзка с убийството на Виктория Маринова в Русе.

Янков коментира вота на недоверие към кабинета на тема здравеопазване. По думите му, положението в сектора е изключително критично. Качеството на услугата става все по-лошо, според него.

На въпрос не е ли странно, че се иска вот на недоверие заради предложения на правителството и заради искане на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, Янков отговори, че това не е така.

Относно има ли напрежение срещу Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и вестник „Дума“, социалистът заяви, че има наистина видни журналисти от червения всекидневник, които изразяват позиция. „В БСП, дори и да има желание, не може да се стигне до еднолично управление и това е призивът към ръководството – да се чува и инакомислещия“, каза Янков.

На въпрос отклонява ли се Нинова от иделогията, залегната в БСП, социалистът отговори, че Нинова не използва силата на партията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1510 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.19 | 09:47

1
БКП/БСП вън от пределите на свободна България!

Добави коментар

Водещи новини