ГЕРБ: За пореден път БСП злоупотребява с общественото внимание

  • 18 октомври 2018 14:38

  • 1045
  • 2
ГЕРБ: За пореден път БСП злоупотребява с общественото внимание
© Novini.bg (архив)

За пореден път БСП злоупотребява с общественото внимание и единственият начин да "налеят" интерес към себе си е чрез сериозни манипулации. Това обяви в изявление в кулоарите на парламента Александър Иванов от ГЕРБ.

Поводът са думи на лидера на левицата Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред симпатизанти по адрес на политическия опонент, в които тя е казала, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си отива, но оставя разрушена държавата.

Оборвайки я, Иванов припомни: фискалният резерв е 11 млрд лв., 105 млрд лв. БВП, под 6 на сто безработица, инфлация под средната за еврозоната, очакваните приходи в хазната всяка година се увеличават поради по-добрата работа на приходните агенции и изсветляването на икономиката.

Под 6 процента е и контрабандата на цигари при 36 на сто през 2009 г., 2,7 млрд лв. за здравеопазване през 2009 г. - 4,7 млрд за тази година, продължи с контрааргументите депутатът.

Да каже, че други са разграбили държавата, когато тя самата е активен участник в тази държава, да говорят за някаква промяна, някаква нова визия е не само наглост и арогантност, коментира и колегата му Спас Гърневски. По думите му Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и депутатите от БСП са сценаристи, режисьори и изпълнители на главните роли в разграбването на България.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1045 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2018.10.18 | 22:14

2
По голям изпълнител на главната роля в разграбването на държавата от Спас Гърневски има ли,явно ГЕРБ не ги интерисува това и затова са го назначили като техен говорител
Умник Гюро

2018.10.18 | 18:28

1
Няма БКП/БСП - няма проблеми за Велика България!

Добави коментар

Водещи новини