Корнелия Нинова се срещна с посланика на Руската федерация Н. Пр. Анатолий Макаров

  • 17 октомври 2018 12:24

  • 991
  • 5
 Корнелия Нинова се срещна с посланика на Руската федерация Н. Пр. Анатолий Макаров
© БСП

Председателят на НС на БСП се срещна днес с Н. Пр. Анатолий Макаров, извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация. Това съобщиха от пресцентъра на НС на БСП.

По време на разговора бяха обсъдени двустранните отношения между България и Русия, както и възможностите за задълбочаване на икономическото сътрудничество между двете държави. В рамките на разговора бе дискутирана и възможността България да бъде мост в отношенията между Русия и Европейския съюз.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за представи на посланик Макаров проекта "Визия за България", като ключов документ в алтернативната управленска програма на БСП. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за уточни, че "Визия за България" поставя акцент върху формирането и въвеждането на ефективни политики, които са в интерес на българските граждани.

Председателят на БСП изтъкна, че проектът внася нова перспектива в образованието, науката, здравеопазването и икономиката, като поставя и приоритети в областта на вътрешната сигурност, обществения ред и външната политика. 
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
991 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.10.17 | 16:57

3
А получи ли др.Нинова новите указания на генерала от разузнаването, изпратени по дип. поща? В тях казва ли се как точно да се дестабилизира България, за да се доведе до хаос и евентуално до гражданска война?
ДАНЧО

2018.10.18 | 18:12

5
НИНОВА НЕ Е ГЪЗОБЛИЗАЛНИК ,КАТО БОРИСОВ ,КОЙТО ПОЛУЧАВА НАРЕЖДАНИЯ ОТ САЩ И ЕС !
АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ , СКОРО ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ.

2018.10.17 | 19:13

4
Утре др. Нинова ще се срещне с н.п. Товарищ Калашников. Расте, от макаров на калашник. Други ден сигурно ще е с катюша. А бе сериозна работа.
Умник Гюро

2018.10.17 | 14:29

2
Курнелия вече си има ново гадже от съветското посолство: енергичен таварищ, пиещ по 1 бутилка водка на обяд!

2018.10.17 | 12:28

1
Нъ Пръ

Добави коментар

Водещи новини