Цветанов: В БСП са кресливи, но нямат алтернатива на управлението (видео)

  • 13 октомври 2018 10:21

  • 4738
  • 14
Цветанов: В БСП са кресливи, но нямат алтернатива на управлението (видео)
© БТВ

За пореден път се показа, че фалшивите новини могат за изиграят роля за формиране на мнения на ключови политици по света. Това е хибридна атака срещу България, с подкрепата на не малко хора, които искаха да извлекат полза. Това каза в предаването "Тази събота" по БТВ председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод реакциите на медии и политици след убийството на журналистката Виктория Маринова.

Нашите специални служби не са подготвени за подобна хибридна война. Когато имаме едно тежко престъпление, обществото е много чувствително към новините, които излизат. Това беше изкключително неприятен повод да бъде очернена страната ни. При всеки подобен случай трябва да преброим до десет преди да говорим, заяви Цветанов.

Той коментира и заканата на премиера Борисов да оттегли подкрепата си за шефа на групата на Европейската народна партия Манфред Вебер, който е кандидат за председател на Европейската комисия. Манфред Вебер един сериозен политик. Той беше подведен от това, което се случи, трябваше да реагира. Имаме позиция за подкрепа на Манфред Вебер, нямаме официална позиция за оттегляне на подкрепата, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Премиерът Борисов е подложен на ежедневен медиен дискомфорт. Всеки, за каквото се сети, иска да концентрира вниманието си към него. Всичко, което се случва, понякога минава всякакви граници – реакцията му може би се дължи на това, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, като добави, че в рамките на 48 часа след убийството на Виктория Маринова Борисов е спал едва 2-3 часа.

Трябваше да защитим успешното европредседателство с професионализъм при разкриването на това престъпление, посочи Цветанов.

Той заяви, че не приема думите на евродепутата Ангел Джамбазки, че задържаният за убийството трябва да бъде обесен. Темата за смъртното наказание се повдига винаги, когато има такова тежко престъпление, дори и в държави от Европейския съюз, но никъде в тези държави няма смъртно наказание, каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той коментира и разпореждането на премиера Борисов голямата строителна фирма "Джи Пи Груп" да бъде извадена от всички европейски и държавни проекти. Трябва да отхвърлим всякаква възможна хипотеза за участие на държавата в корупционни схеми. Страната ни е много прозрачна, в постоянен контакт с Европейската комисия, с всички европейски контролни органи, коментира Цветанов.

ГЕРБ има своя лидер и има подкрепа на своите членове, около 100 000 души, които дават безрезервна подкрепа за лидера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В БСП има недоверие към лидера и вътрешните противоречия се опитват да ги изнесат сякаш ГЕРБ са виновни, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Припомняме, че от "Позитано" 20 обвиниха управляващите, че се опитват да "купят" вътрешната опозиция в редиците на социалистите. Като пример дадоха решението на варненската община да плати на бизнесмена Георги Гергов милиони за превърнало се в безстопанствена дупка пространство за универсален магазин в центъра на града.

Защо никой не задава въпроса как Георги Гергов стигна до този имот във Варна, как придоби Пловдивския панаир – по времето на управлението на СДС с мощната подкрепа на зам.-министър Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, във Варна местната власт е била на СДС, отговори Цветанов.

По думите му опозицията е "креслива", но няма алтернативи на управленските политики.

Той заяви, че "Атака" няма да вземе Министерството на вътрешните работи, защото даже вътре в Обединени патриоти няма подкрепа подобно ротационно завъртане на отговорностите в управлението. Има квотно разпределение в сегашното управление. Не се разглежда такъв вариант. МВР се справи прекрасно с разкриването на убийството на Виктория Маринова, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Той уточни, че няма стартирана процедура за избор на главен секретар на МВР. Все още се обсъждат възможните варианти – да кажем, че в момента се обсъждат 2-3 имена. Има достатъчно професионалисти, които могат да заемат поста, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4738 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.13 | 14:12

14
Спешно трябва да се приеме Закон за Защита на Държавата. БСП/БКП да се обяви извън закона заради геноцид над българския народ и участие в международен тероризъм.

2018.10.13 | 12:59

13
Физкултурник глупав, нагъл и безочлив! Цялата ви пасмина сте за затвора!

2018.10.13 | 12:55

12
Мутренската кметица Фъндъкова, доведена във властта от Цветанов е пряко отговорна за седесарския грабеж на Джи-пи-груп при ремонта на Графа, Тиквите няма да могат да прикрият вината си.

2018.10.13 | 12:52

11
Мутро-седесарските Тикви стават агресивни, охранената СДСвиня от Банкя сгази Джи Пи груп и я обвини в седесарски далавери.

2018.10.13 | 12:46

10
Xyeподобният става заядлив, губи самообладание, само така БСП, изкарайте го от нерви тоя налъм, народът искрено го мрази.

2018.10.13 | 11:57

9
прав е! БСП-мафия!
Ба

2018.10.13 | 11:38

8
"Премиерът е подложен на ежедневен медиен дискомфорт" ...не издържал веке !Ами като му са слаби ангелите да фърля пишкира бе Цецо , ама вие от Герп заради пустото лапане ,ще го държите изправен дори и да е почнал да се вдървява!
Когато в една държава престъпник,

2018.10.13 | 11:32

7
който с физическо отстраняване на свидетели доказва своята невиност пред съда, като Ц.Цветанов, е председател на управляващата парламентарна група на ГЕРБ в народното събрание, такава държава и народ, вървят към своята гибел!
Умник Гюро

2018.10.13 | 11:24

6
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!
Да живей, живей

2018.10.13 | 11:18

5
Да те възпяват всички медии е голям дискомфорт наистина. К'ъв е скромен, като вестник в тоалетна.

Добави коментар

Водещи новини