Борисов разговаря със Сидеров, Бареков и лидерът на европейските консерватори

  • 12 октомври 2018 14:32

  • 3137
  • 0
Борисов разговаря със Сидеров, Бареков и лидерът на европейските консерватори
© Пресцентър

Европейската народна партия (ЕНП) и Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) могат да управляват следващия Европейски парламент, ако постигнат добри резултати, заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в отговор на въпрос на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва дали вижда път между ЕКР и ЕНП. Това съобщиха от пресцентъра на "Презареди България".

Това се случи по време на извънредна среща днес сутринта с премиера, на която присъстваха президентът на Алианса на консерваторите и реформиститре в Европа (АКРЕ) Ян Захрадил, лидерът на „Презареди България“ и евродепутат Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа

На предстоящите избори трябва да се работи активно, за да се спечелят максимално висок брой евродепутатски места. Има множество пунктове, по които можем да работим с консерваторите, потвърди Борисов. Евродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва пък изрази мнение, че ЕНП има много повече допирни точки с консерваторите, отколкото със социалистите и либералите. 

Ян Захрадил поздрави премиера за бързото разкриване на убийството в Русе. В Малта и Словакия все още няма резултати в разследванията на убийствата на журналисти, а България се справи за три дни, което е заслуга на българските служби за сигурност и разследващите. 

Борисов определи прибързаните критики в западните медии и оценките на партньорите му от ЕНП и Вебер като фалшива новина. Нормално е било да се осъди жестокото убийство, но все пак и да се даде време на службите да си свършат работата. Той разкритикува и реакцията на българските либерални медии.

Чешкият евродепутат похвали България за успешната защита на външните граници на Европа. „България е подценена в ролята си на защитник на Европа. Юнкер увеличи бюджета на Фронтекс, а парите трябваше да отидат за България“, изказа мнение Захрадил. 

Борисов заяви, че България е еталон за справяне с миграционната криза. Това е било и в основата на коалицията с патриотите.

„Първо сме българи и чехи, а после европейци, членове на НАТО и други. В България предприехме изключително работещи мерки. Първо, инвестирахме в предпазни съоръжения и нашата ограда е по-дълга от тази на Орбан. След това засилихме контрола в Черно море. Трето, споразумението с Турция работи много добре, което говори за нашата силна политическа воля. Затова и не подписах с Меркел споразумението за връщане на мигранти”, подчерта Борисов.

Захрадил, Бареков, Сидеров и Борисов обсъдиха и финансово-икономическите параметри в България с оглед кандидатстването на България за Еврозоната. Страната ни е с нисък-външен дълг, постоянен ръст на икономиката за последните години, без инфлация и с бюджетен излишък, което министър-председателят определи като консервативни мерки.

В рамките на срещата евродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва запозна премиера с международните си ангажименти в качеството си на европейски депутат.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3137 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини