Нинова призова да не се допуска етническо напрежение в Русе

  • 12 октомври 2018 12:36

  • 2700
  • 5
Нинова призова да не се допуска етническо напрежение в Русе
© Булфото (архив)

Не трябва да се допуска етническо напрежение в Русе. Призовавам всички колеги политици и медиите да положим максимални усилия това да не се допуска.

Това каза в кулоарите на парламента лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, предаде репортер на Novini.bg. Тя коментира и темата за чуждестранната реакция по повод убийството на Виктория Маринова. "За мен трябва да има тук при нас равносметка, анализ, разговор защо се случи това. Отговорът е недоверие от страна на българските граждани към институциите, а може би и недоверие отвън към справянето с проблемите. Няма да давам характеристики на чуждестранните коментари. Важното е, че бяха масови. Това показва отношение към България и трябва да се положат усилия, за да се изчисти имиджът на страната ни", обяви Нинова и добави, че според нея премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е изморен и притеснен, като това е причината да бъде изнервен.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2700 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.12 | 16:10

5
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!

2018.10.12 | 13:39

4
Нинова та ти плю най много ,сега ще чистиш имиджа на държавата имам чувството че ти си изморена и изкукуригала !
Семов

2018.10.12 | 13:26

3
Нали трябва да си пази гласоподавателите,Другарката нинива,не може без коментар да мине!
БКП = БСП + ДПС

2018.10.12 | 13:14

2
Вече и подчинените ти крадливи комунистически гниди не те бръснат за зелена слива , път ти се пише , истерясала лелко .
мииии

2018.10.12 | 12:51

1
ти червен миндил наи много вредиш на българия,поне си затвори миризливата човка,че само змии и гущери излизат от там!!!!

Добави коментар

Водещи новини