Елена Йончева хвърли микрофон на земята и напусна, крещейки в сутрешния блок на БТВ

  • 12 октомври 2018 07:46

  • 34260
  • 121
Елена Йончева хвърли микрофон на земята и напусна, крещейки в сутрешния блок на БТВ
©

България беше очернена след жестокото убийство на журналист. Това бяха чудовищни неща, но за управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в последните 10 години, а не за страната. Това каза журналистката Елена Йончева от БСП в ефира на БТВ.

По думите ѝ в България има много добри специалисти и криминалисти, но въпреки това няма доверие в институциите. „Затова беше предложена помощ от Европа по разследването на престъплението. Ние призовахме в това разследване да се включат чуждестранни експерти. Едно международно разследване щеше да помогне, за да спрат всички спекулации“, подчерта Йончева. 

„Сега сме не само на последно място по свобода на медиите в Европа, а дори се нареждаме до страни като Конго“, отбеляза тя. 

Елена Йончева цитира американски медии, които са припомнили доклада на Държавния департамент за миналата година за страната ни, в който се казва, че служители във всички клонове на правителството са замесени в корупционни практики безнаказано. Тя била свързана с големите инфраструктурни проекти“.

Относно конфронтациите в редиците на БСП, Йончева поясни, че не може в една партия да има тишина. „Спорът в партията е много полезен – за БСП и за държавата“. Тя даде пример с Лейбъристката партия в Англия.

Малко преди да си тръгне Елена Йончева устрои невиждан цирк в студиото. Тя хвърли микрофона на земята и напусна, крещейки, че ѝ било отнето правото да говори, това разкри самият водещ Антон Хекимян след кратки реклами. Червената депутатка се афектира след въпрос дали е имала обща офшорна фирма с избягалия банкер Цветан Василев. В ефира Йончева категорично отрече тези твърдения. Тя обясни, че е работила в ТВ7, за което има договор за 150 хил. евро. С тези пари е била купена и техника за предаването, която е налична и има документи за нея.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
34260 121

Свързани новини

Коментари 121

Добави коментар

2018.10.12 | 10:41

80
Самият факт, че Йончева стана депутат от БСП говори колко е несвободна самата тя.Ако беше свободен журалист щеше да има възможност за всобхващащ поглед отгоре, а сега е длъжна да гледа през калейдоскоп с червени стъкълца. Това не бе от полза за Буруджиева, няма да е от полза нито за нея, нито за Иво Христов, защото никой не вярва вече на безпристрасността на твърденията им.
Умник Гюро

2018.10.12 | 10:53

82
Тази комунистическа престъпница се разкрещява, когато и покажат документи, че участва в офшорни фирми и източва парите на Българския народ. Защо този червен боклук е още на свобода!
Кирилов

2018.10.12 | 11:03

84
Разбира се, че Йончева ще излезе от релси, когато се показаха документи за кражби за милиони от офшорни фирми, в които тя е била съдружник.Също като своята покровителка Курнела - приватизаторката.Сега нямало свобода на словото.А когато беше любовница на Сергей - имаше свобода на словто.Тогава обикаляше света на скъпоплатени командировки и лапаше хонорари.А сега не може да краде и се озлоби другарката Йончева - защитничка на бедните и онеправдани социални слоеве.
Пламен

2018.10.12 | 10:56

83
Мръсни боклуци,парите ги имат за даденост и едва ли някой от тях е виждал/а дребни монети!

2018.10.12 | 10:36

79
Тук има един дежурен червен боклук,който постоянно драска за некакви седесарски историй. Вчера срещнах един приятел,който ми каза,че е болен от рак и влиза за операция,на 50 години е. Април 1986г. България беше отровена от комунистическата сган,скривайки за аварията в Чернобил!!! Скрийте се червени гниди и никога не се показвайте!! 90-та год.трябваше като в Румъния,до последния партиен секретар,един да не остане!!!

2018.10.13 | 10:37

121
В дните след аварията в Чернобил в едно от стопанствата на УБО(управление за безопасност и охрана)е било наредено всичката земеделска продукция да бъде унищожена без обяснения.Публична тайна е че във всички имоти на бившето УБО в които има земеделски стопанства се отглежда екологична продукция за политбюро на БКП по онова време,а днес за политическия елит на страната.
Нагла ковра,че и лъжлива.

2018.10.12 | 08:33

4
Ленче ма,ти ”чаршафна пачавретино” не стига че се оакахте покрай убийството на Виктория,ами си тръгнала и да замиташ фашкиите с които сама изцапа тв студията!
Анонимен

2018.10.12 | 08:42

5
Не мога да разбера защо все още я канят в студиата тази разгонена, озлобена на ГЕРБ и Борисов психясала кучка! Какво можеш от приказките й да получиш?-нищо,само много силна отрова...
тттттъп

2018.10.12 | 08:49

7
Не съм смятала, че тази жена може да бъде толкова озлобена и нагла. Имах си изградено мнение за добър журналист, но явно е била актуална, като такава заради парите за командировките й.
бай Симо

2018.10.12 | 08:54

8
Бааа-хти наглата червена мастия е тази Йончева!!! В стремежите си за домогване до властта вече стават безскрупулни тези комунистически КУЧ-КИ, щото Нинова е още по-нагла! БГ комуниста е опериран от съвест и морал, той иска авнатата и е склонен да краде винаги, когато има възможност...
пурко

2018.10.12 | 12:55

118
Когато един човек започне да повишава тон, това значи че усеща аргументите си за несъстоятелни и губи власт над ситуацията в спора. Повишаването на тон е недопустимо за образован и възпитан човек. Госпожа Йончева би трябвало да го знае, но явно комуниста в нея взема връх, а журналиста е средство за прокарване на партийната пропаганда. Щом е изпаднала до там, че крещи и хвърля микрофон, явно е усетила че е въздух под налягане който неудържимо издиша.

Добави коментар

Водещи новини