Цветанов за убиеца на Виктория: Очаквам да получи висока и тежка присъда (видео)

Всичко зависи от разследването, от защитата на обвиняемия, от естеството на самия обвинителен акт. Но като цяло очаквам убиецът на Виктория да получи висока и тежка присъда от българския съд. Трябва да има възмездие.

Това коментира в сутрешния блок на БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка със заловения в Германия предполагаем убиец на журналистката Виктория Маринова.

,,Щаденето на информация даде своя резултат, иначе ако постоянно се даваха обяснения на медиите за хода на разследването, имаше риск да застрашим здравето и на други хора. Всяка една информация, ако беше подадена предварително, едва ли Северин сега щеше да е заловен. Съвместните действия между България и Германия бяха пример за добра координация, създавана с години. Мога да кажа, че много са операциите, които се реализират с европейските ни партньори. Например, през 2011 година бе извършено убийство в Австрия и тогава лицето остави свое ДНК върху жертвата. Тогава чрез общата база данни се установи, че този убиец е български гражданин, който впоследствие бе заловен във Франция. Така че това сътрудничество ще продължи да се надгражда'', обясни Цветанов.

,,Според мен доказателствата могат да изведат една безспорна версия, че лицето Северин е извършител на това убийство. Процедурата по неговото екстрадиране може да отнеме и месец, но мисля, че тя ще мине по съкратения ред и той ще бъде върнат тук в по-кратки срокове. Но за момента по-важното е, че извършителят е заловен. Разследването не приключва дотук. Има още експертизи за назначаване, ще се разпитват още хора по случая. Към настоящия момент все още никой не е разговарял със Северин. Убеден съм, че до едни кратки срокове ще има внесен обвинителен акт срещу него'', добави още председателят на ПГ на ГЕРБ.

,,Свободата в журналистиката е до такъв предел, че всеки може да говори и пише всичко, за каквото си пожелае. Почувствахме се омерзени по начина, по който бе атакувана страната ни. Бяха използвани всякакви механизми и способи, това бяха хибридни атаки. Искаха да очернят страната ни и изглежда успяха. До известна степен ние си го направихме. Българската журналистика също допринесе за това. Трябваше да има обективност още от самото начало'', коментира Цветанов поводът за вчерашното свикване на посланиците в сградата на Министерския съвет.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отрече появилите се слухове, че Светлозар Лазаров ще бъде върнат като главен секретар на МВР.

,,Абсурдно е Лазаров да се върне като главен секретар на МВР. Системата тъкмо започна своето стабилизиране и изчистване. По въпроса с главния секретар има лица, които се обсъждат, но това е право на премиера, на вътрешния министър и на президента'', завърши Цветанов.

Коментари

 1. 2018.10.12 | 21:50
  ХАЙДЕ БЕ....НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА НАПИШЕ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА ДРУГАРЯ МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв...МУ-ХА-ХА B-)
 2. 2018.10.11 | 09:50
  Цветанов: "Пазете МВР и замълчете". МВР под негово ръководство подслушваше опозицията и прикриваше нарко-трафика на синята мафия. За подслушването е виновен началник отедел в МВР, а за мафията - шефа на РДВР В. Търново, който го разследваше.
 3. 2018.10.11 | 09:47
  Цветанов е "високо"-интелигентен маймун, обича засукани думи като кохезия и тъпизми като "по-пълен" напредък (начело с тиквената партия). Ето какви ни извади СДС да ни управляват.
 4. 2018.10.11 | 09:43
  Да е надяваме, че тоя пикатентроп Цветанов ще получи "най-високата" присъда - въжето, заслужил я е многократно. Народът копнее да го види как виси от високо.
 5. 2018.10.11 | 09:41
  Xyeoбразният мутроиден тупан Цветанов въведе нов термин в Правото - "висока присъда", но освен висока и да е тежка. Как да ни уважават по света като такива катили ни управляват.
 6. 2018.10.11 | 09:00
  Всички медии премълчават думата "циганин". Циганин е този, който уби Виктория. Циганите - на сапун. Циганите са дегенерати на расата "хора".
 7. 2018.10.11 | 09:00
  За разлика от теб, нали физкултурнико ! Дето вярната ти парламенатрана група промени закона, да да ти отърве пършивият задник
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет