Волен Сидеров с писма до Младен Маринов и ДАНС за суданеца нападнал жена му

  • 08 октомври 2018 13:12

  • 9549
  • 8
Волен Сидеров с писма до Младен Маринов и ДАНС за суданеца нападнал жена му
© Булфото (архив)

Лидерът на АТАКА Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и председателя на ДАНС Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”, във връзка със случая на проявена агресия спрямо съпругата му от страна на судански гражданин. Това съобщиха от пресцентъра на партия АТАКА.

Сидеров е отправил само един въпрос до председателя на ДАНС, в който пита следното: „Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански гражданин, който на 5.10.2018 г. е нападна и преследва съпругата ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен булевард „Симеоновско шосе”? Какви са данните ви относно получаването на постоянно пребиваване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и кога се е снимал тежко въоръжен и какви функции е изпълнявал? (Напомням, че снимките му и диалогът с агресивни коментари, който води в профила си в социалните мрежи, е предоставен от мен на ваши служители).”

Въпросите към вътрешния министър са 7, в които е включен и този към председателя на ДАНС. Останалите въпроси са: „Какви процесуални действия бяха извършени след неговия опит да причини телесни повреди или да отнеме живота на съпругата ми Деница Сидерова? Кой прокурор е извършил процесуалните действия и какъв е резултатът от тях? Защо продължителното преследване на автомобила на съпругата ми Деница Сидерова, придружено с множество опасни за цялото движение засичания на колата ѝ, не бяха отразени в официалното съобщение на МВР по случая? За това преследване и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвинение и какво на лицето Мажди Гандур? Защо на 6.10.2018 г. задържаният Мажди Гандур беше изведен през таен изход от 4-то РПУ? Къде се намира в момента и има ли мярка за неотклонение?”.

Сидеров настоява да получи отговор на въпросите си в най-кратък срок - до началото на парламентарната седмица.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
9549 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Уча се !

2018.10.08 | 13:25

2
Тоя пак се превъзбуди !

Ако българи в тях ави подобно нещо( което често се случва ) ще го разследват ли така, както Сидеров иска да разкриват суданеца !?

Да го вкарат в затвора , ако трябва, на са не се правят внушения, че чужденците са нещо по-различни от нас!

Защо на трябва да се спазва, без оглед на националност и гражданство!

Така, че "прекаления светец" Сидеров, няма основания, да задава всички тези въпроси, а само един !

Ще бъде ли наказан по закон този суданец !?
Перхидролчо Наглецов

2018.10.08 | 15:23

6
Перхидролчо толкова е свикнал с елементарното мислене на електората си,че дори не се напъва да измисли някоя по-сложна постановка,и наглото му поведение показва,какво ниско мнение има за електората. Лек инцидент с осуркани огледала в държава с ”масова смърт на пътя” бе представен като ”атентат”. ХАХАХАХА
Барека и Байрака ибрикчиите на Перхидролчо с невероятен плам и страст тръбяха за атентата срещу Деничка(същата която беше приятелка на доведения син на Перхидролчо. А перхидролчо ни говори какви извратеняци били западняците. Хахаха)
Часове по-късно Перхидролчо ”изплю камъчето” заради инцидента с Деничка,искал МВР да се даде на Атака. Хахаааа. Този ли луд ли е,или мисли хората за прости? Хахааа
Всеки може да се замисли,колко акъл имат тези които гласуват за такива индивиди!

2018.10.08 | 15:30

7
той това са им врътките, баламосват глупаците да могат да ги гърбят

2018.10.08 | 14:55

5
Той негъра гавра си направи със семейство Сидерови
тттттъп

2018.10.08 | 13:21

1
Щом е за съпругата на депутат, може и да се работи. Сидеров няма да спре.Но за обикновенния гражданин ще е просто статистика. Нищо лично, нека усетят на свой гръб, какво е да си беззащитен!
Боклук

2018.10.08 | 14:49

4
Волене и ти си за бой. Ето да видиш ежедневието на хората. Нали беше националист защо допускаш тия талибани тука.
Волен Сидеров

2018.10.08 | 21:50

8
Много съм луд бееееее!
Росен Златев

2018.10.08 | 13:30

3
Някой знае ли, как може да си изтрия коментара !?

Добави коментар

Водещи новини