Валери Симеонов: Не трябва да се искат прибързано оставки. Административният потенциал е на изчерпване

  • 08 октомври 2018 12:28

  • 1355
  • 2
Валери Симеонов: Не трябва да се искат прибързано оставки. Административният потенциал е на изчерпване
© Булфото (архив)

След края на днешното заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обясни пред журналисти, че събирането на коалиционния съвет не е фиксирано за понеделник, предаде репортер на Novini.bg.

"Има много важни събития, които могат да променят деня на събирането. Членовете на съвета също имат важни ангажименти. Има убийство в Русе. Ще ви помоля да не избързвате с версиите. Това, което знам, е, че не е извършено от професионалисти. Има оставен ДНК материал. Надявам се скоро да бъде разкрито. Видяхме какво става с прибързаните мнения. Говоря за репортера от "Господари на ефира", за катастрофата край Своге. Какво правим, ако се окаже, че пробите от пътната настилка край Своге отговарят на Български държавен стандат и се окаже, че шофьорът се е разсеял и е допуснал грешка?", попита Симеонов.

По повод исканата оставка на Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, от страна на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа Симеонов обясни, че е против прибързаното искане и даване на оставки. "Не може да се иска оставката на министър, който заема поста от няколко дни. Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, е професионалист. В България административният потенциал е на изчерпване и липсват качествени кадри за управлението. Трябва внимателно да подхождаме по тази тема", категоричен беше той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1355 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.10.08 | 13:40

2
Валерка, кое и какво му е професионалното на Младенов.Професионално ли е винаги да е психично болен ,психопат ,психодиспансер, самоубил се самообесил се.Тоя изобщо не трябваше да бъде ни секретар ни министър.Гола вода е след като, като силов министър пролива сълзи,което е признак на слабост ,безхарактерен ,безотговорен пред престъпници и убийци.
Петър

2018.10.08 | 12:59

1
Вярно ,че са на изчезване.Щом ти си вицепримиер!

Добави коментар

Водещи новини