Министър Ангелкова разкри как туроператорите не могат да ни излъжат

  • 05 октомври 2018 08:38

  • 1638
  • 1
Министър Ангелкова разкри как туроператорите не могат да ни излъжат
© Нова телевизия

Концесионерът е отговорник за плажа, който стопанисва. Когато има незаконен добив на пясък следва да се сигнализират компетентните органи. За неупражняване на контрол глобите за концесионера могат да стигнат 50 000 лв. Това заяви министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard в сутрешния блок на Нова телевизия. 

"Добивът на пясък е престъпление и се наказва. Но Министерството на туризма не може да следи за такъв вид престъпления", допълни тя по темата.

"Сигнализирахме и Прокуратурата за измамените от туроператори българи, заблудени, че почивките им в Канада и Барселона са платени. На тези туроператори са прекратени лицензите", разкри министърът.

"Освен да забраним за 3 години лиценза на некоректни фирми, друго не предвижда законът. Направихме регистрация и за физически лица, тъй като всеки управител на затворена от нас турагенция може да регистрира нова фирма", коментира Ангелкова.

"Призовавам всеки, който ще пътува да провери в Националния туристически регистър дадената турагенция. Там имената на нелицензираните туристически агенции са в червено, така се избягва измамата", разкри Ангелкова. 

"Всички четири и петзвездни хотели се запълват като резервации още през март месец, което и в момента е така за сезон 2019 г. Ако те са направени с много добро качество, предлагат добър туристически продукт, са в полза на българския туризъм", завърши Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1638 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.05 | 09:41

1
Всички комунисти и руснаци: Вън от България!

Добави коментар

Водещи новини