Министрите ще отговарят на депутатски въпроси за африканската чума, въздуха и повишаването на цените на хляба

  • 05 октомври 2018 07:32

  • 1082
  • 1
Министрите ще отговарят на депутатски въпроси за африканската чума, въздуха и повишаването на цените на хляба
© Novini.bg

Министърът на земеделието, храните и горите Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в ще отговори на депутатски въпрос за мерките за недопускане на африканската чума в България. Това предвижда програмата на днешния парламентарен контрол.

Земеделският министър ще даде разяснения и относно преодоляването на последствията от чумата по дребните преживни животни в областите Бургас и Ямбол и относно позицията на Министерството на земеделието, храните и горите за развитието на животновъдството в Странджа. Порожанов ще даде информация и за осигуряването на дърва за огрев за населението за предстоящия зимен сезон.

На питания на депутати ще отговаря още министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе по въпроса за чистотата на въздуха в гр.Разград, министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, относно единен автоматизиран централизиран регистър на лицензите за извършване на частна охрана и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков относно компенсирането на повишаването на цените на хляба и стоките от първа необходимост. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1082 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.05 | 09:22

1
Всички комунисти и руснаци: Вън от България!

Добави коментар

Водещи новини