Ще се провали ли и третият вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3"

  • 04 октомври 2018 09:40

  • 764
  • 4
Ще се провали ли и третият вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3"
© Novini.bg

"За първи път ще се иска вот за намерения и предложения на здравния министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, нещо, което още не се е сбъднало. Опозицията няма подкрепа извън собствената си група, което пък от своя страна показва една изолация. Крайният резултат е ясен, а дали ще има полза от дискусиите, предстои да видим", коментира в сутрешния блок на Bulgaria on AIR математикът проф. Михаил Константинов.

По думите му проблемите в здравеопазването са налице.

"Никой не се наема да реши проблема с неосигурените граждани у нас, който освен, че несправедливо черпи ресурс, води и до злоупотреби с медицинската система. Спирането на кражбите в сектора също би трябвало да стои на дневен ред", отбеляза анализаторът.

Пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов посочи, че както всеки друг вот, така и този цели да стегне oпозицията и да се създаде дебат.

"От БСП са напълно в правото си. Чест прави на Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, че започва някви промени в сектора. Въпросът обаче е, че тук не става дума за реформи, тъй като такава се получава, когато за същите вложени средства и разходи се опитваш да постигнеш по-добра услуга. В конкретния случай това, което се предлага е просто да се дават повече пари", допълни той.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
764 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.10.04 | 10:10

1
КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИЗБЯГАЛИТЕ ОТ МИЗЕРИЯТА НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА В ЧУЖБИНА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ?
Манев

2018.10.04 | 14:38

4
"Престъпната шайка" е единственото правителзтво което прави нещо, не казвам най доброто, подсететеме кой е в състояние да направи нещо по вече и ако ме убедите ще гласувам за тях.
даааа

2018.10.04 | 10:47

3
искаш да кажеш,избягалите от червената чума бкп-БСП,отровила живота на българите през последните 60 год.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонимен

2018.10.04 | 10:22

2
Е как не? Обречен е от самото начало.

Добави коментар

Водещи новини