Бойко Борисов заминава на посещение в Украйна

  • 04 октомври 2018 07:29

  • 1317
  • 3
 Бойко Борисов заминава на посещение в Украйна
© Фейсбук/Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде на посещение в Украйна на 4 и 5 октомври за отбелязването на 160-годишнината на Болградската гимназия „Г. С. Раковски“. В честванията в Болград ще участва и президентът на Украйна Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември.

В рамките на посещението си премиерът Борисов ще проведе двустранна среща с президента Порошенко, на която ще бъде обсъдено сътрудничеството в областта на образованието, инфраструктурата, както и задълбочаването на контактите между двете страни. Борисов и Порошенко ще разговарят и по актуални външнополитически въпроси от взаимен интерес, а след това ще направят инспекция на ремонтиран участък на международния път Е87 Одеса - Рени, съобщиха от правителствената пресслужба.

В делегацията, водена от министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, са заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 и председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1317 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
червен тъпанар

2018.10.04 | 11:15

3
няма по големи наглеци от червените кухи катили,като този поплювко които осира постоянно форумите,но го разбирам,на подчовека му се плаща за всяко изсрано лаино,и то в рубли,затова и се старае подчовека,но рублите скоро ще свършат,и аут!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.10.04 | 09:54

2
ТАМ ЩЕ ГО ПРИЕМАТ С ПОЧЕСТИ.МНОГО ХАРЕСВАЛИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ И ПОНЕЖЕ ТИКВУН Е ТОЧНО ТАКЪВ ,ТАМ ГО ЧАКА ТОПЪЛ ПРИЕМ.
bivsh atakist

2018.10.04 | 09:27

1
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини