Ръководството на ПП АБВ се срещна с ръководството на Българското дипломатическо дружество

  • 26 септември 2018 16:16

  • 1113
  • 1
Ръководството на ПП АБВ се срещна с ръководството на Българското дипломатическо дружество
© ПП АБВ

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, президентът на Р България (2002-2012 г.) Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и членове на Изпълнителното бюро на партията се срещнаха с ръководството на Българското дипломатическо дружество (БДД) – председателят Филип Боков и членове на Управителния съвет. Това съобщиха от пресцентъра на АБВ.

В рамките на срещата Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в информира представителите на БДД за позицията на ПП АБВ по македонския въпрос, бяха обсъдени и възможностите за развитие на отношенията между България и Македония. Председателят на партията сподели и впечатления от скорошната си визита в Ливан. 

ПП АБВ заяви своята подкрепа за протеста на БДД срещу предстоящите посланически назначения, формулиран в отворено писмо до държавния глава. 

Председателят на Българското дипломатическо дружество Филип Боков изрази благодарност към АБВ, първа инициирала среща с дружеството и потърсила професионалния им съвет. Контактите между двете формации ще продължат и за в бъдеще. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1113 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.09.26 | 18:35

1
Лекарството е ясно: купуваме газ от Аляска или транснационалните компании Шел, Бритиш Петролиум и др. Показваме среден пръст на Русия и Путин. Разпускаме БКП/БСП и тикваме комунистите в урановите мини.... И България ще тръгне отново напред.

Добави коментар

Водещи новини