Нинова се срещна с посланика на Полша

  • 25 септември 2018 17:53

  • 626
  • 1
Нинова се срещна с посланика на Полша
© БСП

Председателят на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се срещна днес с Н.Пр. г-н Кшищоф Краевски, извънреден и пълномощен посланик на Полша, съобщиха от пресцентъра на партията.

Двамата обсъдиха двустранните отношения между България и Полша, както и теми от европейския дневен ред. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за изрази позицията, че БСП не подкрепя решението на ЕК да даде Полша на Съда на ЕС. Противоречията  трябва да се решават с  диалог и  в партньорство. Председателят на НС на БСП изрази своята подкрепа за задълбочаване на процеса на интеграция на ЕС, както и тревога от постоянните разделения в Съюза – на Западна и Източна Европа, ЕС на различни скорости, страни членки на Шенген и извън Шенген. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
626 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.09.25 | 19:24

1
Курнелия Нинова е доказан агент на руските тайни служби. Справка: генерал Решетников. България спешно се нуждае от Закон за Защита на Държавата, който да се разправи с терористичната партия на БКП/БСП и домогванията на имперска Русия.

Добави коментар

Водещи новини