Манфред Вебер: Важен е личният пример на политици като Цветанов, които освен че са активни на местно и национално ниво, поемат и сериозни ангажименти на европейско ниво

  • 25 септември 2018 17:18

  • 1969
  • 1
Манфред Вебер: Важен е личният пример на политици като Цветанов, които освен че са активни на местно и национално ниво, поемат и сериозни ангажименти на европейско ниво
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща в Брюксел с председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер.

В рамките на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа информира Вебер за политическата ситуация в страната, като на свой ред председателят на групата на ЕНП в ЕП приветства отличните икономически показатели на България.

Манфред Вебер поздрави Цветанов за избора му за постоянен представител в Управителния съвет на Европол от Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на Агенцията. По думите на председателя на групата на ЕНП в ЕП е важен личният пример на политици като Цветанов, които са активни на местно и национално ниво и същевременно поемат сериозни ангажименти и на европейско ниво.

„Именно в това е бъдещето на политиката - да засилва връзките между местното, националното и европейското измерение, за да може да постига най-ефективно реални решения в полза на гражданите“, заяви Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1969 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.26 | 07:35

1
ТОЧНО ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ.МАЛОУМНИ ОТРЕПКИ КАТО ЦЕЦКО ФИЗКУЛТУРНИКА.

Добави коментар

Водещи новини