Карлос Контрера проговори за скандала с ритането на багажа на възрастна жена

  • 25 септември 2018 08:35

  • 4753
  • 5
Карлос Контрера проговори за скандала с ритането на багажа на възрастна жена
© Нова телевизия

Не е имало нападение. До багажа не е имало човек. Това е една много грозна манипулация, каза в сутрешния блок на Нова телевизия столичният общински съветник от ВМРО Карлос Контрера по повод подадената жалба в полицията срещу него за това, че безпричинно е ритал багажа на възрастна жена по стълбите на метростанция "Сердика".

Полицейската проверка приключи и е докладвано на прокуратурата. Прокурорската проверка ше покаже какво се е случило, добави Контрера.

Той разказа как се е стигнало до въпросната ситуация. Слизам по стълбите в петък, 14 септември, и виждам изоставен багаж до рампата за количките, Насочвам се към кашона и чантата, ритвам ги, До тях няма никой. Ядосах се, защото нашите съгкраждани не спират да оставят боклуци. Осъзнавам го като грешка, първо трябва да се потърси съдействие от органите на реда. Тези две момичета се появиха отнякъде, започнаха да ми крещят, едното от тях започва да ме блъска. Оказва се, че багажът е на една 87-годишна жена, Дора Николова. Публикацията внуши, че аз съм нападал някой. Първо се твърдеше, че съм много пиян, после, че само съм бил пил, заяви общинарят.

Ситуацията беше ескалирана от тези две момичера. Докато приключи полицейската проверка, върху мен се стовари цялото Фейсбук правосъдие. Ситуацията показва, че всеки може да стане жертва на фалшива новина. От един изолиран факт се създава буря в чаша вода, каза още Карлос Контрера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4753 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Внук на македонски воевода

2018.09.25 | 20:14

5
Ке те бацам на Манаф чаир, pendejo!!!

2018.09.25 | 10:10

4
Защо изобщо трябва да риташ чужд багаж бе мелез. Точно такива "бури в чаша вода" трябва да има, за да може такива самозабравили се пропадняци като теб да излезнат на светло. Не че не ти личи на мазната физиономия, какъв изпаднал п.дал си....Смешник

2018.09.25 | 09:28

3
какви олигофрени се навъдиха ...чак и във властта се впиха...баси държавата
опорна то4ка

2018.09.25 | 08:47

2
Ох завалията! К'во си видял!?! Ако си "оперативно интересен" ще те лепне отдела за Агитация и Пропаганда и ще се смачка та та таа...та сам ще се намразиш.
XXX

2018.09.25 | 08:47

1
Самият факт, че толкова време мълча по въпроса, показва, че "работата не му е чиста".

Добави коментар

Водещи новини