Цвета Караянчева ще се включи в тържественото честване на 110-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново

  • 22 септември 2018 07:19

  • 799
  • 4
Цвета Караянчева ще се включи в тържественото честване на 110-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народни представители ще участват в тържественото честване на 110-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В 19.30 часа Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще присъства на тържествената заря-проверка на площад „Цар Асен І”. Председателят на парламента ще произнесе слово по повод годишнината от обявяването на Независимостта. Присъстващите ще наблюдават и аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина”.

Сутринта в 7.30 часа заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов и народни представители ще присъстват на празничната света литургия и водосвет в църквата „Свети Четиридесет мъченици”. Литургията ще бъде отслужена от Негово Високопреосвещенство Великотърновския митрополит Григорий.

В 10.30 часа заместник-председателят на Народното събрание ще бъде на военния ритуал за издигане на националното знаме на Република България и ще приветства жителите и гостите на града. Той ще поднесе цветя на Пирамидата на Независимостта в крепостта „Царевец”. Заместник-председателят на парламента ще се включи в празничното ществие до паметника на „Майка България”, където ще бъдат поднесени венци и цветя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
799 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.09.22 | 09:38

4
Българската независимост минава през тотално унищожаване на комунистите, продължаващи до днес да смучат кръвта на българския народ!

2018.09.22 | 09:01

3
Там където мафията си има държава, тогава най-милото им е държавата и начело си поставят debilni lesbiiki, като тая и бeзмозъчни pederasti, като Борисов! Бог да ни пази!
мая

2018.09.22 | 07:40

2
Тежко им на участниците. Набедена рокерка да ги забавлява.
бай уй

2018.09.22 | 07:31

1
и тая вони като Деса тъпото от Дулово.кой ли ги ръга тия смръдли?

Добави коментар

Водещи новини