Цветанов: За нас позициите нямат значение, работим като екип (видео)

  • 20 септември 2018 12:56

  • 1859
  • 7
Цветанов: За нас позициите нямат значение, работим като екип (видео)
© Novini.bg

За нас позициите нямат значение, за нас е важно, че работим като екип. Това каза в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод извършените днес промени в състава на Министерския съвет, предаде репортер на Novini.bg

Новите министри вече поемат своя път и изпълняват това, което е заложено в управленската програмата, заяви Цветанов.

Той обясни, че министърът на вътрешните работи ще бъде подпомаган по темата законодателство за добрите намерения, които трябва да бъдат продължени. Към настоящия момент от третия кабинет "Борисов" от управлението на Валентин Радев 1700 са назначените полицейски служители и 600 са тези, които са напуснали системата на МВР. Имаме 600 мобилни екипа, които вече посещават отдалечените населени места, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му бившият регионален министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е е професионалист и където и да заеме позиция, ще може да отговори на очакванията. Министър-председателят ще реши дали Нанков ще бъде назначен за зам.-министър, но ако това се случи, ще бъде едно добро решение. Убеден съм, че финансовата дисциплина в транспортното министерство ще продължи и при Росен Желязков. 10 млн. лв. има задължения в момента това министерство и може би, ако ги нямаше, щеше да има много повече успехи. Не трябва да увеличаваме дефицита и възможността, която може да се стовари към всяка една секторна политика, заяви Цветанов.

Днешното управление е без алтернатива и БСП бяха безпомощни в дебатите днес. Те говорят само какво биха направили, ако управляваха. А ние сме виждали какво правят, когато управляват. Ние сме единствеата партия, която отчита видими резултати, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му казусът с Унгария е тема, за която и в момента европейските лидери нямат решение. Трябва да бъдем много ясни в позициията си за силен, интегриран Европейски съюз. Всички европейски политически семейства са разделени по темата. Унгария не трябва да наказвана толкова тежко, защото преди европейските избори, това ще помогне на популистките партии, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той съобщи, че има обсъждани имена за нов главен секретар на МВР, но уточни, че първо трябва да се направи съгласуване между президента и изпълнителната власт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1859 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
гост

2018.09.20 | 13:13

1
тоя защо мисли че нещо смислено може да измисли и каже
4339

2018.09.20 | 13:39

2
Санирането върви една бала лепило двойно я пишем

2018.09.20 | 15:45

4
Забележете,че от злоба на изрода Цвъки Цървула главата му става все по крива и все по крива от ден на ден!Герберски боклук!

2018.09.20 | 15:48

5
злобата е в теб и ти си в злобата
също всички ваши депутати от бсп и всички ваши подръжници от дсб наи вече атанасов .

2018.09.20 | 15:07

3
".........,за нас е важно, че работим като екип."
Да, шайка нагли, безочливи, невежи, некомпетентни и безскрупулни мафиоти и престъпници! Всички вкупом сте за затвора!Съсипахте цяла една държава! Слепи и глухи сте за това на което обрекохте гражданите на тая страна, важното е вие и тези около вас да са добре! Кретени!

2018.09.20 | 17:43

7
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПАК ТОЯ БОКЛУК ЛИ ??????

2018.09.20 | 15:49

6


БСП КрадциМаниполатори иде ви края

ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ КРАТКО И ЯСНО ,А ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КУФАРИ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ДА БЪДАТ СЪБРАНИ ДАЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОД ФОРМА НА ЗАВОДИ ИЛИ АПТЕКИ ИЛИ НЕЛЕГАЛНИ ФАБРИКИ ВСИЧКО ОТНЕТО ОТ БСП ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТО НА НАРОДА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини