Ева Майдел и Пламен Нунев откриха нов екокът със спортни терени в с. Екзарх Йосиф (снимки)

  • 16 септември 2018 10:40

  • 29692
  • 4
Ева Майдел и Пламен Нунев откриха нов екокът със спортни терени в с. Екзарх Йосиф (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, председателят на Общински съвет – Русе и ректор на Русенския университет „Ангел Кънчев“ чл. кор. проф. дтн инж. Христо Белоев, кметът на Община Борово Валентин Панайотов и кметът на село Екзарх Йосиф Илия Данев прерязаха лентата на нов екокът и спортни терени, изградени по проект с финансиране от МОСВ и ПУДООС. Това стана в присъствието на общински съветници, заместник – кмета на Община Борово Петър Петев и много местни жители.

Очаквайте още много неща да се случат в село Екзарх Йосиф. Догодина ще бъде открит новият път от село Обретеник до центъра на село Екзарх Йосиф и началото на Горно Абланово“, заяви пред събралите се хора Валентин Панайотов и добави, че проектът се осъществява с финансиране от ЕС.

Ева Майдел акцентира върху добрата връзка на депутатите в Европейския парламент, народните представители и местната власт. По думите й това позволява на общините да се възползват от европейската солидарност. Специално внимание бе обърнато на доброволците, които получиха благодарности.

„Пожелавам ви много слънчеви емоции на това място, споделени с най – любимите хора, с много заряд и много енергия, която да предаваме на бъдещото поколение“, каза тя.

Кметът Илия Данев благодари за съдействието на народния представител, кмета на Община Борово, фирмата – изпълнител и местната земеделска кооперация, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В новата придобивка на жителите на с. Екзарх Йосиф е монтирано осветление, видеонаблюдение, направени са игрища за футбол на малки вратички и волейбол с необходимите за зрителите пейки. Изграден е детски кът с необходимите уреди за игра. Извършено е и залесяване.

(Снимки: ПП ГЕРБ)

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
29692 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дуци

2018.09.16 | 16:17

4
ЦЪВУЛИИИ , ТО ХОРА НЕ ОСТАНАХА ПО СЕЛАТА ТЕ ХУБАВЦИТЕ ДЕТСКИ И СППОРТНИ ПЛОЩАДКИ ШЕ ПАВЯТ
гост

2018.09.16 | 13:22

3
Депутатите на ГЕРБ си присвоиха гордостта на Борисов да реже ленти,дали си вярват,че народа не разбира коварната им политика,с парите на данъкоплатците,с народните пари да си изявяваш,да режеш ленти без това да им е в ресора на управление говори само едно-цинизъм с който се опитват да печелят избори

2018.09.16 | 11:58

2
Да и го начукам !!!!!! Протежето на тъпия физкултурник !!!!!!!

2018.09.16 | 11:50

1
До кога ще ни занимавате с тая мърша ????????????????????

Добави коментар

Водещи новини