Корнелия Нинова коментира санкциите срещу Унгария, Борисов и СПА-то

  • 14 септември 2018 18:07

  • 14534
  • 21
Корнелия Нинова коментира санкциите срещу Унгария, Борисов и СПА-то
© БТВ

Със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на имаме различно мнение за ситуацията с Орбан. Грешка е да се наложи санкция на Унгария. Това е поредната стъпка за разделяне на Европа. Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в предаването "Лице в лице" по БТВ. 

"Унгария не е най-корумпираната и лишена от свобода на слово страна в Европа. Наказват ги срещу мнението им за джендър-идеологията, като го прикриват с корупцията", каза още тя.

"В бъдещия бюджет на Европа се предвиждат 8 милиарда евро повече за чиновниците в Брюксел. Бих увеличила парите за връщането на мигрантите в страните им, и устройването на живота им там", допълни Нинова. 

"ЕНП също са разделени за гласуването срещу Унгария. Всички партии гласуваха така, нямаше леви и десни", коментира лидерът на БСП.

"Ако да защитаваш българската Конституция и нашите деца, е популизъм, значи съм популист", категорична бе тя. 

"Борисов трябва да гласува против санкциите за Унгария. Знам, че ще му е трудно, тъй като трябва да застане срещу своето политическо семейство", каза Нинова.

"Можехме да гласуваме оставките и по-късно да се издаде указа за новите министри. Нещо се случи в ГЕРБ", коментира Нинова вчерашното заседание на НС. 

"Искаме смяна на модела на управление, новият министър на транспорта ще спре ли концесията на "Летище София", който и да дойде на власт ще прави същото нещо", допълни лидерът на БСП.

"Нека всички богати да бъдат разследвани, но дали това не е само една ПР акция. После може нищо да не стане с тези хора, само шум", попита Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

"Нито един лев не сме харчили за СПА-то, на което бяхме с партийните членове. Всеки си плати храната и престоя си, забраних и да се возят със служебни коли. Уволних човека, който избра този четиризвезден хотел", завърши Нинова.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
14534 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Манев

2018.09.14 | 19:22

10
Тая мазна Гана не разбра ли, че с скандалджийство не се става политик.
Русофил - парцал

2018.09.14 | 19:53

12
На Сланинова косата, ехидната усмивка, както и много други неща са фалшиви. Шайката БСП се разпада като Хатакларъ и двете кремълски мафии опитват на мутират в една нова - НД "Русофили"
123

2018.09.14 | 18:48

6
Тази като си отвори устата и ми се повдига...!!!
Иван

2018.09.14 | 17:58

1
Корни, колко мъка има по този свят, особенно когато си способен да кажеш всичко полезно за теб, а всъшност да не казваш нищо конструктивно.
Старата школа на политкомандирите.
Петър

2018.09.14 | 20:06

13
Корнелио, като ми дойдеш на гости нали така каза, ще те питам:1Сергейчо дето е от вашта партия, ще го утрепете ли с камани и дръве на летището като си дойде? 2Герберите не ги закачай, щото виж гласуването-подкрепили са Орбан.3 А относно СПА-то , що не си тръгнахте.И ти не знаеше къде ще спите и ще се еб--е, та уволни човека!!!Та дето вий сте си платили, пак ние го платихме.Щото проценти за партиите,депутатски заплати,участия в бордове,акции в големи бивши наши заводи са НАШИ НАРОДНИ ПАРИ.

2018.09.14 | 18:52

7
Аз АРАБАДЖИЕВ,КАРНОБАТСКИО БСП КМЕТ,СТАИКОВ,САТАНАТА НИНОВА,И ВСИЧКИ МАФИОТИ ЩЕ БЪДЕМ НА ПРОТЕСТО ПЛАТЕН ОТ Ц.ВАСИЛЕВ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ КТБ ПО ВРЕМЕТО НА БСП ЗА ДА СВАЛИМ Г.БОРИСОВ ОТВЛАСТ ЗА ДА ИМА СВОБОДА ЗА МАФИЯТА ОТНОВО И ДА КРАДЕМ ОТНОВО С БСП

2018.09.14 | 18:43

5
Унгарците се гордеят със своя водач и патриот Орбан, а ние тънем от срам със седесарсти, Овчари и Тикви начело на държавата. За резил сме пред целия свят.

2018.09.14 | 22:05

16
ПРОТИВ УНГАРИЯ СА САМО БЕЗРОДНИТЕ ИЗРОДИ КАТО СЕРГЕЯ
Да живей Техноимпекс

2018.09.14 | 23:31

17
С пет думи само: Нагла,алчна,безочлива, безскруполна и арогантна !
Иво

2018.09.14 | 20:21

14
Добре де, как може да е толкова долна?! Нали вече казаха че герб подкрепят Орбан!

Добави коментар

Водещи новини